Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Буковелі стартувала робота Літньої школи для управлінців в медичній галузі

В Буковелі стартувала робота Літньої школи для управлінців в медичній галузіУчора, 18 червня 2017 року, почала свою роботу Літня школа управлінців в охороні здоров’я. Цей захід проходить уже вчетверте, цього року він отримав назву «Трансформація системи охорони здоров’я: Східна Європа 2017». Школа буде працювати по 23 червня 2017 року включно в Буковелі, в її роботі візьме участь близько 80 чоловік із 10-ти країн світу.

Організаторів заходу декілька: Національний університет України «Києво-Могилянська академія», Швейцарський інститут тропічної медицини та громадського здоров’я та ЮНІСЕФ. Функціонування цієї школи дає можливість організувати єдиний освітньо-інформаційний простір для фахівців-управлінців в галузі охорони здоров’я. Організатори зазначають, що її випускники активно приймають участь у реформуванні медичної галузі країни.

У роботі школи паралельно працює В Буковелі стартувала робота Літньої школи для управлінців в медичній галузі3 секції, і кожен учасник зможе обрати ту, яка надасть йому актуальну інформацію з приводу важливих для нього питань. Це наступні секції:
  1. Система охорони здоров’я: політика та фінансування. У цій секції фокус робиться на дієвих актуальних підходах до організації ефективної діяльності підприємств у галузі охорони здоров’я. Наводяться конкретні приклади із різних країн світу.
  2. Управління закладом охорони здоров’я. Ця секція призначена для керівників лікарень та інших медичних закладів, а також керівників відділень, їхніх заступників. У ході роботи секції буде багато практичних занять у групах. Учасникам роботи секції також буде подано теоретичний матеріал щодо методик управління персоналом, операційного управління тощо.
  3. Комунікація в охороні здоров’я. Ця секція також передбачає активну практичну роботу учасників: розроблення комунікаційних стратегій для певних медичних закладів, визначення цільової аудиторії, виявлення ефективних каналів комунікації тощо.
У якості спікерів у Літній школіуправлінців в охороні здоров’я виступатимуть українські експерти та іноземні фахівці із Швейцарського інституту охорони здоров’я і тропічної медицини, із ЮНІСЕФ, з Маастрихтського університету (Нідерланди), з Європейської обсерваторії з систем і політики охорони здоров’я тощо.

Літня школа «Трансформація системи охорони здоров’я: Східна Європа 2017» є прекрасним майданчиком для спілкування та обміну досвідом професіоналів-управлінців, які працюють в медичній галузі. Безумовним бонусом є проведення заходу у мальовничому гірському регіоні нашої країни.

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED