Перевозка больных

Ведення вагітності – професійна допомога та спостереження від клініки «Альтернатива»

Радісний момент виношування дитини має відчуватись кожною майбутньою мамою.  Це приємна подія, коли створюється нове життя, здатне порадувати багатьох людей. Але благополучне ведення вагітності та сам факт народження дитини – це тривалий та складний процес, коли потрібно враховувати велику кількість моментів.

Насамперед потрібно довірити всю себе і свою дитину справжнім професіоналам, досвідченим лікарям, які підтримають в будь-якому випадку. Бажаючі можуть стати на облік при веденні вагітності у клініці репродукції людини «Альтернатива». Тут працюють спеціалісти з величезним досвідом, які гарантують супровід на всіх етапах.

Постановка на облік

Насамперед жінка повинна переконатися у факті вагітності і лише після цього стати на медичний облік для проведення потрібних обстежень та спостереження з боку акушера-гінеколога. Незважаючи на те, що пологи будуть у далекому майбутньому, не можна відкладати цю справу на потім. При терміні 5-10 тижнів потрібно обрати лікаря та почати взаємодіяти з ним.

Ведення вагітності – професійна допомога та спостереження від клініки «Альтернатива»

Формування дитячого організму в утробі матері вимагає від неї відповідних ресурсів. Гінеколог обов'язково проводить огляд, кольпоскопію, визначається точний термін вагітності, а також призначаються необхідні аналізи та консультації від вузьких фахівців.

Порядок обстежень

Регулярні візити до лікаря дозволять оцінити стан матері та дитини.

Обов'язкове обстеження включає такі дії:
  • вимірювання артеріального тиску;
  • оцінка пульсу, частоти та ритмічності, а також вимірювання температури тіла;
  • загальний аналіз сечі;
  • огляд нижніх кінцівок;
  • експрес-тест визначення білка;
  • аускультація серцебиття плода.
Крім того проводиться аналіз крові, беруться мазки на флору, досліджується система гемостазу та багато іншого.

Ведення вагітності – професійна допомога та спостереження від клініки «Альтернатива»

Залежно від терміну вагітності також призначаються додаткові дослідження: УЗД-скринінг, лабораторні дослідження, призначення антирезусу імуноглобіну, інструктаж на випадок пологів та багато іншого.

Супровід у клініці «Альтернатива»

Досвідчені акушер-гінекологи знають свою справу та завдяки багаторічному досвіду готові до будь-яких ситуацій. Особистий лікар жінки завжди на зв'язку і може відповісти на запитання, що цікавлять.

Також пацієнтки одержують потрібний супровід у форматі документації, а також можуть розраховувати на здачу будь-яких клінічних аналізів у стінах клініки. Надається комплексний підхід від початку до кінця.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED