Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

IV Медичний спеціалізований форум - нові технології, останні тенденції, інновації

IV Медичний спеціалізований форум- нові технології, останні тенденції, інноваціїЗ 14 по 17 березня в Києві (МВЦ, Броварський проспект, 15) відбудеться IV Медичний спеціалізований форум, який об’єднує професіоналів приватної медицини, та проходить у поєднанні конференцій з найбільш актуальних та інноваційних напрямків медицини та експозиційного майданчика.

Медичний спеціалізований форум – це професійна платформа для обміну досвідом та підвищення кваліфікації лікарів, медичних менеджерів та спеціалістів, окрім того це  ідеальний маркетинговий майданчик для виводу на ринок та представлення нових сегментних продуктів та обладнання перед вузькоспеціалізованою аудиторією!

Організатором форуму виступає: ДП «Прем'єр Експо» (Україна)

Захід відбудеться за підтримки: Міжнародної медичної виставки «Охорона Здоров’я», Інституту дерматокосметології доктора Богомолець та Асоціації лазерної медицини та косметології.   

Стратегічний партнер Форуму: група компаній «МедЕксперт».

Слід зазначити, що Медичний спеціалізований форум відбудеться на одному майданчику з Конгресом з естетичної медицини і косметології «Естет Бьюті Експо 2017», яка є найбільшою професійною подією української індустрії краси. Таким чином, більш ніж 40 тисячна аудиторія б'юті - виставки також матиме змогу ознайомитися з новинками медичної експозиції.

Тематика Медичного спеціалізованого форуму 2017 передбачає такі напрямки, як:

  • Дерматологія;
  • Дієтологія;
  • Реабілітаці;
  • Ортопедія;
  • Пластична хірургія;
  • Оториноларингологія.
 
Напрямок «Оториноларингологія» в рамках IV Медичного спеціалізованого форуму буде представлений вперше.  В рамках цього розділу компанії представлять обладнання та інструменти для ЛОР-ів, пройдуть презентації та майстер класи, а також відвідають  Науково-практичний семінар «Сучасні методи рішення проблеми хропіння» для ЛОР-лікарів, пластичних хірургів та спеціалістів лазерної медицини. 
 
Також, організатори Форуму долучаються до проекту «Дезинфекція- немає місця байдужості», який був розпочатий на виставці «Естет Бьюті Експо 2016», ціль якої популяризувати проблему стерилізації в медичних закладах та салонах краси, а також інформувати про стерилізатори, їх особливості та технічні параметри, компанії-постачальників. Запрошуємо  всіх бажаючих долучитися до проекту і представити обладнання для стерилізації медичних та косметологічних інструментів на майданчику Форуму!
 
Медичний спеціалізований форум надасть можливість професійній аудиторії ознайомитися з новими продуктами, досягненнями та технологіями для здоров'я і здорового способу життя, окрім того - познайомитися з тенденціями розвитку галузі, за профілем їх діяльності.  

Запрошуємо до участі!

Контакти  організатора:
ДП "Прем'єр Експо"
тел.: (044) 496-86-45 (вн.273)
e-mail:medforum@pe.com.ua
www.medforum.kiev.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED