Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Курси тематичного удосконалення «Система управління якістю в лікувально-профілактичних закладах. Вимоги міжнародного стандарту ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001)»

З 21 по 25 березня 2016 року Акредитований Орган Сертифікації «Український центр медичної сертифікації та прогнозування» та кафедра менеджменту охорони здоров’я Національного медичного університету імені О. О. Богомольця проводитимуть курси тематичного удосконалення за навчальною програмою «Система управління якістю в лікувально-профілактичних закладах.Вимоги міжнародного стандарту ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001)» відповідно до Типового навчального плану і програми, затверджених в установленому порядку.


Ці курси розраховані на керівників закладів охорони здоров’я; керівників та фахівців управлінь охорони здоров’я; працівників закладів охорони здоров’я, на яких покладено функції внутрішніх аудиторів; лікарів; аспірантів; докторантів; співробітників науково-дослідних установ; викладачів медичних закладів освіти І-ІV рівнів.

Курси тематичного удосконалення передбачають отримання теоретичних знань та практичних навичок із розробки та впровадження систем управління якістю згідно з вимогами ISO 9001 (ДСТУ ISO 9001), проведення внутрішніх аудитів, менеджменту ризиків згідно з вимогами ISO 31000, моніторингу та аналізування результативності та ефективності систем управляння якістю для розроблення та впровадження заходів із поліпшення систем управляння якістю.

Для слухачів курсів будуть проведені лекційні, семінарські та практичні заняття, будуть надані консультативні, інформаційно-методичні послуги з питань сертифікації та керування системою управління якістю у закладах охорони здоров’я відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001:2009.

По закінченні курсів слухачі отримають посвідчення про проходження підвищення кваліфікації зі вказівкою про отримання 10 балів та «Сертифікат про опанування вимог стандарту ISO 9001» від органу сертифікації.

Навчання проводитиметься на базі кафедри менеджменту охорони здоров’я Національного медичного університету імені О. О. Богомольця за адресою: Київ, вул. Маршала Якубовського, 6.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті ucmcp.com.ua або звернувшись на електронну адресу info@ucmcp.com.ua та за телефонами:

• 0 44 250 13 47 (кафедра менеджменту охорони здоров’я Національного медичного університету імені О.О. Богомольця);

• 0 44 593 71 92, 0 67 891 97 47 (ТОВ «Український центр медичної сертифікації та прогнозування»).

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED