Перевозка больных

Що таке турінабол

Що таке турінаболТурінабол – стероїдний анаболічний фармакологічний засіб, який має попит серед початківців і досвідчених спортсменів. 

Використовується в готових курсах стероїдів як з іншими препаратами у комплексі, так і в монотерапії. Має мінімальні андрогенні показники, що робить препарат відносно безпечним завдяки м'якому впливу на організм. Купити турінабол в Україні з доставленням за доступною ціною можливо на спеціалізованих інтернет-майданчиках. Тут можна отримати професійну консультацію фахівця зі спортивної фармакології. Вартість засобу залежить від країни-виробника, кількості дієвої речовини та обсягу пакування.

Форма випуску препарату турінабол 

Фармакологічний засіб Turanabol Balkan випускається тільки у формі таблеток, що робить його дуже зручним для приймання. Інструкція для використання упакована в коробку разом з блістером таблеток. Інструкцію слід зберегти, оскільки вона може знадобитися для отримання важливої інформації про препарат. Дозування визначається суворо індивідуально, потрібно враховувати особливості організму кожного спортсмена й мету використання засобу. Під час підготовки до змагань найчастіше фармакологічний засіб приймається перорально в дозуванні від 20 до 40 мг на добу. Водночас потрібно це дозування розділяти на три приймання з рівним інтервалом. Це допомагає знизити можливі побічні дії на організм людини.

Фармакологічний вплив лікарського засобу 

Турінабол є препаратом виключно спортивної фармакології, що використовується бодибілдерами й важкоатлетами.

Препарат при коректному підборі дозування чинить такий вплив на організм:

  • швидкий і суттєвий набір корисної м'язової маси, за 8 тижнів можна набрати до 4 кг сухої маси;
  • підвищення рівня вироблення чоловічого гормону – тестостерону;
  • зменшення жирового прошарку;
  • поліпшення силових показників;
  • підвищення репаративних властивостей організму;
  • зміцнення м'язів і кісткового скелета.

Вищевказані ефекти досягаються тільки за умови регулярного вживання засобу, а також у разі дотримання режиму сну, постійних силових тренувань і повноцінного харчування. Також в обов'язковому порядку приймається післякурсова терапія, яка допомагає нівелювати негативні ефекти й відновити організм.

Протипоказання до використання турінаболу 

Турінабол є відносно безпечним препаратом при дотриманні доз і тривалості прийняття.

Однак, як і будь-який препарат спортивної фармакології, засіб має протипоказання до використання, такі як:

  • ниркова та печінкова недостатність;
  • серйозні захворювання серцево-судинної системи;
  • будь-яке онкологічне захворювання;
  • захворювання нирок як, наприклад, нефрит;
  • аденома простати;
  • індивідуальна непереносимість основної активної речовини або додаткових компонентів.

За наявності будь-яких хронічних захворювань слід зважити всі аргументи за й проти вживання, перш ніж почати використовувати засіб.

Чому не можна приймати турінабол без консультації фахівця

Будь-який фармакологічний засіб, зокрема й турінабол, можна приймати тільки після консультації з лікарем або фахівцем зі спортивної фармакології на основі результатів повного медичного обстеження. Це пов'язано з наявністю низки побічних дій на організм, необхідністю індивідуального підбору дозування та тривалості застосування, оскільки занадто низькі або ж, навпаки, дуже високі дози препарату можуть нашкодити, й при цьому досягти бажаних результатів не вийде.

Що таке турінабол

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED