Перевозка больных

Персоналізований підхід в лікуванні онкологічних захворювань в Австрії - клініки PremiQaMed

Персоналізований підхід в лікуванні онкологічних захворювань в Австрії - клініки PremiQaMedПід персоналізованою медициною мається на увазі принципово новий, революційний підхід до надання медичної допомоги пацієнту, заснований на виборі діагностичних, лікувальних та профілактичних засобів, які були б оптимальними для пацієнта, з урахуванням його генетичних, фізіологічних, біохімічних та інших особливостей.

Онкологічні захворювання так само відрізняються одне від одного, як і люди, які ними хворіють. Сучасна діагностика дозволяє визначити ці індивідуальні характеристики для призначення терапії, яка завдасть найменшої шкоди організму.

В рамках молекулярної діагностики досліджуються сотні генів, які згідно з останніми науковими відкриттями беруть участь в появі пухлин. Завдяки цьому багато пацієнтів отримують шанс отримати більш ефективну терапію з низькими побічними ефектами. У багатьох випадках нові високоефективні медикаменти для лікування раку цілеспрямовано використовуються для усунення конкретного типу пухлини.

Приватна клініка «Конфратернітет» у Відні пропонує пацієнтам привести ці тести у співпраці з спеціальними сертифікованими лабораторіями. Для цього необхідні актуальні медичні висновки і зразок тканини, для гістологічного дослідження, який може бути надіслано поштою або взятий в приватній клініці «Конфратернітет». Через 2-3 тижні онколог отримує результат тесту ДНК, докладно описаний профіль пухлини, на основі якого складається індивідуальний план терапії.

Приватна клініка «Конфратернітет» співпрацює зі спеціальними лабораторіями і пропонує Онкотест "Foundation One" компанії Roche, який ретельно сканує сотні генів і дозволяє з великою точністю визначити, які генетичні зміни є в клітинах пухлини. Для цього використовується інноваційний метод New Generation Sequencing (NGS).

Результат тесту дозволяє лікарю дізнатися характеристики конкретної пухлини (структуру білка, конкретні зміни структури ДНК), спрогнозувати перебіг захворювання і точніше підібрати найбільш підходяще лікування конкретної пухлини пацієнта. Правильно підібрані препарати впливають на конкретний білок в клітині, «примушуючи» його функціонувати правильно, тим самим досягається ремісія захворювання.

Широкомасштабні міжнародні дослідження доводять успіх терапевтичних концепцій персоналізованої медицини в галузі онкологічних захворювань. Тест ДНК можна використовувати в різних цілях, наприклад, для отримання «другої думки», або для лікування рецидивів.

Відділення онкології в приватній клініці «Конфратернітет» очолює відомий серед міжнародних пацієнтів професор доктор Йоханнес Драх. Рішення про призначення терапії приймається спільно командою експертів, призначених в залежності від історії хвороби пацієнта.

Професійне обслуговування та індивідуальний супровід протягом всього процесу лікування здійснюється лікарем, який постійно знаходиться в розпорядженні пацієнта від початку постановки діагнозу до закінчення терапії.

Контакт
Приватна клініка «Конфратернитет»

E-mail: international@pkj.at

Тел.: +43 1 401 14-5509, +43 1 401 14-5873

Моб.: +43 664 3334850

Ми можемо приймати ваші звернення на українській та російській мові!

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED