Перевозка больных

Що таке CRM і чому вона потрібна в стоматологічній клініці?

Автоматизація торкнулася всіх галузей бізнесу. Медицина і стоматологія, в тому числі не залишилися без уваги. Чим може допомогти в роботі CRM система? Який економічний ефект вона принесе з впровадженням? Чи захищені особисті дані користувачів? Розберемося більш детально.

Функціонал системи автоматизації CRM

Можливості системи величезні - організація документообігу клініки, побудови графіка роботи лікарів і обслуговуючого персоналу, допомога в спілкування з пацієнтами.
 
Після заповнення бази даних, будуть доступні такі можливості, як:
  • При внесенні даних про лікарів, режимах їх роботи, терміни виконання робіт, клієнтів клініки система автоматизації дозволить розподіляти робочий час, уникати черг.
  • Установка онлайн чату дозволяє спілкуватися зі своїми пацієнтами, проводити консультації, записи на прийом, відповідати на їхні запитання. За результатами попереднього опитування, можна відразу призначити лікаря, пацієнту приходять повідомлення про це на телефон або електронну пошту.
  • У црм для стоматології є можливість не тільки вести базу даних на клієнтів, але і виставляти їм рахунки за послуги, розробляти план лікування. Адміністратор в будь-який момент за запитом побачить графік відвідувань клієнтом клініки і процес його взаємодії з лікарем.
  • Крім цього CRM автоматизація дозволяє для кожного лікаря створити свій обліковий запис і профіль. Це розмежує доступ до конфіденційної інформації, лікуючий лікар буде знати тільки про своїх пацієнтів, що допомагає запобігти можливому витоку даних.
Модуль CRM-стоматологія спеціально розроблений для полегшення управління, як маленькими приватними клініками, так і великими стоматологічними лікарнями зі стаціонарами з постійним потоком клієнтів. У неї включені блоки обліку витрати матеріалів, надходження на склад, розрахунку заробітної плати, відповідно до умов договору, система може навіть порахувати Вашу прибуток.
 
Налагоджена система взаємодії з програмами з пакету Microsoft Office, 1С-бухгалтерія. Це допомагає побудувати наочні графіки та діаграми, по заданих параметрах, наприклад таким, як воронка продажів.
 
Система контролює всі грошові надходження від клієнтів, при побудові формує відомості неоплачених заборгованостей або отриманих авансів.
 
Все більше стоматологів переходять на автоматизацію процесів роботи, не затягуйте, будьте в тренді. Чекаємо Вас в рядах наших постійних клієнтів!