Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Києві відбулася XIX Міжнародна науково-практична конференція «Реабілітаційна медицина та розвиток санаторно-курортних закладів»

У Києві відбулася XIX Міжнародна науково-практична конференція «Реабілітаційна медицина та розвиток санаторно-курортних закладів»11-12 грудня у місті Києві, ДП «Санаторій «Конча-Заспа», відбулася XIX Міжнародна науково-практична конференція «Реабілітаційна медицина та розвиток санаторно-курортних закладів». Цього року організаторами конференції виступили ДУ «Український НП медичний центр неврології та реабілітації МОЗ України», ГО «Всеукраїнська асоціація фізичної медицини, реабілітації і курортології», Університет Миколая Коперника в Торуні (Польща), ДП «Санаторій «Конча-Заспа» та під патронатом Всесвітньої федерації гідротерапії і кліматотерапії (FEMTEC).

Протягом двох днів учасники та спікери обговорювали нагальні питання, що стосуються сучасних теоретичних, методологічних та практичних аспектів реабілітації та курортології в умовах реформування системи охорони здоров’я. Також для учасників конференції було проведено майстер-класи з фізичної реабілітації.

Загалом в роботі конференції взяло участь понад 150 фахівців з організації системи відновлювального та санаторно-курортного лікування, спеціалістів у сфері медичної, фізичної та психологічної реабілітації, з організації медичного туризму, виробників медичного обладнання та лікарських засобів для відновлювального лікування, представників громадських організацій.

Так же за результатами проведеної науково-практичної конференції було підготовлено резолюцію в якій викладено основні питання, що розглядалися на конференції, а також пропозиції до Верховної Ради України, Уряду та Міністерства охорони здоров’я України щодо нагальних питань медичної реабілітації, відновної медицини та пов’язані безпосередньо з реформуванням системи охорони здоров’я на вторинній ланці та фінансуванням медичних послуг НСЗУ.

З повним текстом резолюції можна ознайомитись за посиланням на сайті ВАФК: https://vafk.org.ua/u-kyyevi-vidbulasya-xix-mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferencziya-reabilitaczijna-medyczyna-ta-rozvytok-sanatorno-kurortnyh-zakladiv/

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED