Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Інноваційна платформа для бізнесу та професійного розвитку International Dental Forum 2020

Інноваційна платформа для бізнесу та професійного розвитку International Dental Forum 2020 З 25 по 27 березня традиційно у Києві в Міжнародному виставковому центрі відбудеться  наймасштабніша  подія року стоматологічної галузі  – VI Міжнародна виставка International Dental Forum.

Понад 70 найкрутіших виробників та імпортерів стоматологічної продукції та  обладнання представлять новітні дентальні технології і матеріали.  Передові розробки у всіх областях стоматології покажуть такі компанії як: Аітас, ДДТ, Галіт, Прем’єр Дентал, INSPE, Osstem, Майстер-Дент, УкрДент, Віола Медтехніка, Крістар, УкрмедДентал, Osstemта багато інших.

Відвідувачів чекає спілкування з керівним складом компаній, презентації новинок, майстер -класи на демо зонах. На виставці можливо придбати продукцію за самою вигідної ціною, адже учасники готують унікальні знижки від 5% до 30%,які будуть діяти в рамках виставки всі три дні!

IDF Conference, освітня складова виставки, в рамках якої відбудуться виняткові семінари, курси, лекції,  майстер-класи. Запрошені провідні міжнародні та вітчизняні  фахівці стоматологічної галузі. Заходи орієнтовані на запити найбільш прогресивних лікарів та експертів стоматології, які прагнуть крокувати в ногу з часом. Будуть розглянуті такі напрямки як сучасна імплантологія, ортодонтія, ортопедія, ендодонтія, парадонтологія; питання естетики та реставрації в стоматології; дитяча стоматологія; стоматологія вагітних; цифрова стоматологія; лазерні технології; юридичні питання в стоматології; маркетинг та реклама.

Візитною карткою IDF, стали безкоштовні майстер-класи, презентації новинок та технологій на стендах головних гравців всі дні виставки.

Закупники продукції зможуть скористатись виставковою послугою «Байєрська програма» — безкоштовний сервіс, що полегшує пошук потрібних постачальників продукції  і надає можливість заздалегідь призначити зустрічі з потрібними продавцями на виставці.

Учасники і відвідувачі IDF високо оцінюють сучасний формат своєї галузевої виставки, сервіси та можливості для  бізнесу та професійного вдосконалення.

Організатори: компанія «Прем’єр Експо» та Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції «ВА ІВСП».

Детальніше: http://dentalforum.com.ua

Промокод для безкоштовної реєстрації на сайті: DENTAL20

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED