Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Києві відбудуться масштабні урочистості з нагоди відзначення міжнародного Дня Матері

У Києві відбудуться масштабні урочистості з нагоди відзначення міжнародного  Дня МатеріДата проведення: 12 травня

Час проведення: 10.00-13.30

Місце проведення: Михайлівська площа, Свято-Володимирський кафедральний патріарший собор.

12 травня центром Києва в рамках відзначення міжнародного Дня Матері пройде щорічна урочиста Хода Матерів.

Головноюметою заходу є вшанування матерів та підняття статусу святкування Дня матері на державний рівень в Україні, а також привернення уваги суспільства до проблем матерів загиблих воїнів АТО/ООС, багатодітних матерів, матерів з онкохворими дітьми.

Урочистості розпочнуться о 10.00 на Михайлівській площі. Учасниками, почесними гостями та організаторами для вшанування загиблих героїв АТО/ ООС буде розгорнуто Прапор Пам'яті, а також покладено квіти до «Народної Стіни Пам’яті».

Об 11.00 відбудеться урочиста Хода Матерів від Михайлівської площі до Свято-Володимирського кафедрального патріаршого собору, по вул. Володимирській та бул. Т.Шевченка, у якій візьмуть участь дружини загиблих воїнів, ветерани та бійці АТО/ООС, члени сімей Небесної Сотні, члени багатодітних сімей, члени родин з онкохворими дітками, іноземні гості та представники громадських організацій.

О12.15 у Свято-Володимирському кафедральному патріаршому соборі за участі Святійшого Патріарха Філарета пройде богослужіння та нагородження матерів загиблих героїв знаком народної пошани "Матері Бійця АТО".

Організаторами та ініціаторами урочистих заходів є ГО «Громадський Інформаційний Простір», ГО «Незламні матері України», ГО «Українська жіноча варта», ГО «Федерація Жінок за мир у всьому світі», ГО «Асоціація медиків Революції гідності" та Національний музей Революції Гідності.

Урочистості пройдуть за підтримки Ольги Богомолець, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Київської міської державної адміністрації, Національної академії МВС України.

Організатори запрошують всіх охочихразом з мамами долучитися до урочистої Ходи Матерів щоб висловити їм свою любов та шану.

З Мами починається нове життя, за яке ми маємо бути вдячні!

Програма урочистих заходів:

10:00 – початок урочистостей. Виступи організаторів та почесних гостей. Покладання квітів до «Народної Стіни Пам’яті».
11:00-12:15 – Хода вшанування матерів (від Михайлівської площі до Свято-Володимирського патріаршого собору по вул. Володимирській та бул. Т.Шевченка).
12:15-12:30 – богослужіння у Свято-Володимирському кафедральному патріаршому соборі за участі Святійшого Патріарха Філарета.
12:30-13:30 – нагородження матерів орденом «Матері Бійця АТО».

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у прес-заходах.Дляакредитації, будь ласка, повідомте або надішліть свої дані.Контакти: info@bogomolets.com., телефон: 067 504 59 08

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED