Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Підсумки XXV Львівського медичного Форуму та XXV медичної виставки «ГалМЕД»

Підсумки XXV Львівського медичного Форуму та XXV медичної виставки «ГалМЕД»9-11 квітня 2019 року у Львівському палаці мистецтв відбувся ювілейний XXV Львівський медичний Форум та XXV медична виставка «ГалМЕД», які протягом трьох днів об’єднали на одному виставковому майданчику фахівців різних галузей  медицини, вчених, представників відомих фірм-виробників медичного та реабілітаційного обладнання, інструменту медичного призначення та фармацевтичних препаратів, які активно ділилися своїм досвідом, дискутували та знайомились з новинками галузі.

В експозиції виставки понад 70 спеціалізованих фірм з усієї України, а також Угорщини та Польщі, представництва з-за кордону продемонстрували новітнє обладнання, технології, матеріали, інструменти, фармацевтичні засоби в медицині та сучасні методи лікування.
 

Протягом багатьох років виставка «ГалМЕД» залишається ідеальним місцем для просування інновацій у медицині, новітніх методик  лікування та передових технологій на теренах Західної України.

Особливу увагу привернула спеціалізована експозиція «Реабілітація» та практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації, в рамках якого було продемонстровано комп’ютерну ігротерапію за методом професора Козявкіна, підвісну терапію при патології опорно-рухового апарату представником польської компанії «КІНЕЗИС», ТЕНС (транскутанна електронейростимуляція) в реабілітації дисфункції верхньої половини тіла, Neuracтерапію в комплексній реабілітації після артроскопічних втручань компанією «РМЕД».

Цікавим та актуальним для сімейних лікарів став тренінг «Школа Лікаря Первинки: Сучасні секрети успішної практики», де лікарі ознайомились з ключовими юридичними аспекти ведення приватної лікарської практики, довідались, як вести ефективні комунікація з пацієнтами, про важливість іміджу та інновації в спілкуванні з пацієнтами.

Вперше в Україні   в рамках семінару«Дискусійні питання дитячої пульмонології  та алергології. Аналіз клінічних випадків» було  представлено одне з найпроблемніших питань педіатрії: «Бронхолегенева дисплазія у дітей: особливості трактування, діагностики, лікування і профілактики". Дует неонатолога, проф. Добрянського Д.О. і педіатра, проф. Беш Л.В. з великим зацікавленням сприйняла численна аудиторія лікарів різних спеціальностей (неонатологи, сімейні лікарі, педіатри, пульмонологи, алергологи). Маса запитань, жвава дискусія і обговорення продемонстрували надзвичайну актуальність проблеми.

У рамках форуму відбулася серія науково-практичних конференцій, лекцій, семінарів, практичних демонстрацій новітніх технологій та матеріалів у медицині, на яких були підняті актуальні питання в різних галузях медицини.


Наукова програма Форуму:

09 квітня 2019 р. –
 
09 квітня 2019 р. –
 
10 квітня 2019 р. –
 
10 квітня 2019 р. –
 
10 квітня 2019 р. –
 
10 квітня 2019 р. –
 
10 квітня2019 р. –
11 квітня 2019 р. –
 
11 квітня 2019 р. –
Науково-практична конференція «Актуальні питання неврології. Сучасні алгоритми діагностики та лікування»

Тренінг«Школа Лікаря Первинки: Сучасні секрети успішної практики»

Науково-практична конференція «Сучасні аспекти фізичної та реабілітаційної медицини»
Науково-практична конференція «Лабораторна медицина в світлі реформування системи охорони здоров’я»
Семінар «Переваги ультразвукової діагностики при застосуванні універсальної системи експертного класу»
Семінар «Дискусійні питання дитячої пульмонології та алергології. Аналіз клінічних випадків»
Семінар«Нові технології в рентгендіагностиці»
Науково-практична конференція «Проблеми репродуктивного здоров’я сім’ї»
Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації
 
Організатори Форуму щиро сподіваються, що він приніс користь усім, як учасникам, так і відвідувачам, хто зацікавлений у розвитку та реформуванні вітчизняної медичної галузі.
 
Тел.: (032) 2971369, (067) 6711436
e-mail: nml@galexpo.lviv.ua
Facebook: https://www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/
www.galexpo.com.ua/galmed/

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED