Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Львові відбувся ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ Медична виставка «ГалМЕД»

ХІІІ Медичний форум та  ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»4 – 6 квітня 2017 року у Львові відбувся ХІІІ Медичний форум та  ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».

Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їхались вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників України та Європи.

За роки свого існування саме Львівський медичний форум став ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування і передових технологій, обміну досвідом між фахівцями різних регіонів.

Форум проходив за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.
В експозиції виставки «ГалМЕД» було  представлено сучасне лікування та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.

Цьогоріч багатогранною була експозиція «Реабілітація»ХІІІ Медичний форум та  ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД» в рамках якої спеціалізовані фірми (ТОВ «Медилайн», ТОВ «Норма Трейд», ТОВ «Рехафлекс» та ін.), а це в основному виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації представили новинки в цій галузі.

Цій темі була  присвячена  науково-практична конференція та практичний майстер-клас провідних фахівців України та Польщі.

В рамках Медичного Форуму буде презентовано перший в Україні проект по створенню мережі кабінетів фізичної реабілітації в м. Львові у закладах підпорядкованих УОЗ Львівської міської Ради, розглянуто актуальні питання та перспективи реформування системи надання реабілітаційної допомоги в Україні.

Впродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями було   проведено ряд  практичних майстер-класів з провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» в реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської Fizjo Academia «Суглобові, м'язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії у неврології, протибольова терапія фасціальних дисторсій FDM та інші.

Втретє на Форумі буде представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі, а це провідні центри України та з-за кордону (Kopalnia Soli Wieliczka, Bristol Art & Medical Spa, Scanmed, Медичний центр фізичної терапії та медицини болю "Інново", Реабілітаційний центр «Модричі» та «Формула руху» та ін.) запропонували відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.

ХІІІ Медичний форум та  ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»Вперше в рамках Форуму та виставки було представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентували новинки на експозиції, а й взяли участь в наукових заходах та підписали угоди та протоколи намірів по налагодженню співпраці між українською та польською сторонами.

В рамках Форуму відбулися:
 
4 квітня 2017 р. –         Науково-практична конференція «Медикаментозна алергія: мульти-дисциплінарний підхід»
4 квітня 2017 р. –         Науково-практична конференція «дорожня карта впровадження ISO-15189 в роботу клініко-діагностичних лабораторій»
4 квітня 2017р. -          Круглий стіл «Протидія неінфекційним захворюванням у сфері громадського здоров’я в Україні»
5 квітня 2017 р. –         Науково-практична конференція «Сучасні аспекти в комплексному підході до фізичної реабілітації»
5 квітня 2017 р.–          Семінар «Комунікація з клієнтами поза медичним закладом»
5 квітня 2017 р. -         Засідання Товариства дитячих пульмонологів і алергологів. Досвід лікування бронхіальної астми у дітей в умовах соляних шахт «Wieliczka». Обговорення рідкісних клінічних випадків.
6 квітня 2017 р. –         Симпозіум з міжнародною участю «Репродуктивне здоров’я жінки в реаліях сучасного світу»
6 квітня 2017р. -          Практичний майстер-клас по новітнім технологіям в галузі реабілітації
 
Детальна інформація на : www.galexpo.com.ua
www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED