Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’я

Медичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’я14-16 березня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15 проходив IV Медичний спеціалізований форум, який зібрав на одному майданчику провідних фахівців галузі охорони здоров’я в Україні. Головний організатор заходу – ДП «Прем’єр-Експо». Роботу форуму висвітлювало декілька інформаційних партнерів, один з яких – медичний портал України «Здоров-Інфо».

Медичний спеціалізований форум став масштабним заходом,Медичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’я який об’єднав у собі роботу виставки, конференцій та науково-практичних семінарів. Він був корисним для дерматологів, дієтологів, реабілітологів, ортопедів, хірургів, отоларингологів, гінекологів, гастроентерологів та лікарів інших спеціалізацій, а також для представників приватної медицини (головних лікарів, керуючих, директорів та власників медичних закладів).

Медичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’яУ цілому роботу медичного спеціалізованого форуму можна поділити на дві частини: наукову та власне виставку. За три дні роботи заходу учасники мали змогу взяти участь у:
  • науково-практичній сесії щодо діагностики та лікування новоутворень на шкірі;
  • конференції з управління персоналом у медичному закладі;
  • науково-практичному семінарі на тему хропіння та сучасних методів його лікування;
  • авторському семінарі щодо роботи шлунково-кишкового тракту та старіння організму;
  • науково-практичному семінарі з приводу лазерної гінекології;
  • семінарі на тему революційних підходів до лікування болю у спині.
Співорганізаторами даних наукових заходів були профільні організації, медичні заклади та інститути, асоціації, які надали у ролі спікерів провідних спеціалістів з озвучених тем. Таким чином, дані конференції та семінари мали вагоме практичне значення, сприяли професійному розвитку лікарів, обміну контактами між ними та корисною інформацією щодо нових підходів до лікування тієї чи іншої хвороби.

Роботу форуму супроводжувала потужна виставка продукціїМедичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’я та послуг медичного призначення, актуальних нині в Україні та світі. Її особливістю були практичні майстер-класи, тестування товарів та послуг безпосередньо перед відвідувачами форуму.

Медичний спеціалізований форум зібрав провідних фахівців галузі охорони здоров’яIV Медичний спеціалізований форум проходив в тому ж павільйоні Міжнародного виставкового центру, що й Конгрес з естетичної медицини та косметології «Естет Б’юті Експо 2017», що дало змогу поспілкуватися представникам медичної галузі та косметології, обмінятися корисними контактами, подумати про можливу співпрацю.

Медичний спеціалізований форум у черговий раз продемонстрував, що медицина в Україні розвивається, її представники цікавляться новинками, бажають бути в курсі всіх змін та нових методів лікування хвороб. Надзвичайно важливу роль нині відіграє діагностичне обладнання, яке було широко представлене на виставці. Адже саме рання діагностика та профілактика є найбільш ефективними методами запобігання різних захворювань.

Читайте також: IV Медичний спеціалізований форум почав свою роботу

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED