Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

IV Медичний спеціалізований форум почав свою роботу

IV Медичний спеціалізований форум почав свою роботуУ Києві, в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15 стартувала робота IV Медичного спеціалізованого форуму – масштабного заходу, який включає в себе роботу виставки, конференцій та науково-практичних семінарів. Це майданчик для обміну досвідом та підвищення кваліфікації медичних працівників, розширення бази контактів менеджерів та вузьких спеціалістів, виведення на ринок нових товарів та послуг у різних сегментах медичного бізнесу.

Організатор Медичного спеціалізованого форуму – ДП «Прем’єр-Експо». Медичний портал України «Здоров-Інфо» став одним з інформаційних партнерів даного заходу.

Медичний спеціалізований форумIV Медичний спеціалізований форум почав свою роботу організовано в одному павільйоні з Конгресом з естетичної медицини та косметології «Естет Б’юті Експо 2017» – найбільш масштабною подією в українській індустрії краси. Це дає додаткові можливості для учасників обох заходів, адже аудиторії косметології та медичної галузі можуть ознайомитися з новинками одна одної та ще більше розширити корисні знайомства, коло клієнтів.

Головна тематика IV Медичного спеціалізованого форуму наступна:
  • дерматологія;
  • дієтологія;
  • реабілітація;
  • ортопедія;
  • пластична хірургія;
  • гінекологія;
  • отоларингологія;
  • гастроентерологія;
  • менеджмент в приватній медицині.
IV Медичний спеціалізований форум почав свою роботуУ ході роботи першого дня заходу працювала науково-практична сесія «Новоутворення шкіри. Нове у діагностиці та лікуванні» і конференція «Персонал – серце медичного бізнесу». Також на виставці було дуже багато майстер-класів, корисних для практичної діяльності медичних працівників.

Форум буде тривати до 16 березня 2017 троку включно. Його робота включатиме як практичний, так і теоретичний аспект. Подібні заходи дають можливість отримувати нові знання, підвищувати свою кваліфікацію, дізнаватися про всі актуальні можливості, брати участь у практичних майстер-класах. IV Медичний спеціалізований форум активно стартував, демонструючи, наскільки важливим для українського суспільства є розвиток галузі охорони здоров’я. 

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED