Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Legal Medical Forum - 21 квітня 2017 року

Legal Medical Forum, 21 квітня 2017 рокуLegal Medical Forum – спеціалізований захід, присвячений юридичним питанням у сфері медицини, який відбудеться вперше 21 квітня 2017 року.

Форум об’єднає представників юридичних відділів приватних та державних медичних закладів, адвокатів та юристів, які практикують у медичній сфері, а також власників та  головних лікарів медичних закладів, для яких обізнаність у юридичних тонкощах роботи часто є необхідною складовою.

Спікери будуть розповідати, обговорювати, дискутувати і ділитися досвідом в питаннях, з якими має справу кожна медична установа.

Отримання ліцензії та проходження акредитації, спілкування з конфліктними пацієнтами, побудова стратегії захисту в суді – це лише частина тем цьогорічного форуму.

Legal Medical Forum, 21 квітня 2017 року

Legal Medical Forum є чудовою можливістю для розширення кола знайомств, отримання нових практичних знань в сфері медичного права для уникнення ризикованих ситуацій, з якими вже стикнулися колеги, і готові поділитися з аудиторією власним досвідом.

Спікери Legal Medical Forum:

Олена Римар, керівник юридичного відділу «Сінево Україна»

Олена Беденко-Зваридчук, голова Комітету з медичного права Асоціації правників України, засновник та директор ЮК «МедАдвокат»

Сергій Кубанський, заступник голови Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я, трудовий арбітр Національної служби посередництва і примирення

Олена Бабич, адвокат, фахівець в галузі медичного права, керівник Юридичного бюро Олени Бабич

Зоряна Черненко, доцент Національного університету "Києво-Могилянська академія"

Оксана Кушнір, керівник юридичного відділу медичної групи компаній ADONIS

Антоніна Нижник, засновник та керівник юридичної компанії «Медконсалтинг», провідний фахівець в галузі медичного права, аудитор з сертифікації систем управління якістю за стандартом ISOсерії 9001

Ольга Шевельова, керівник юридичного відділу медичного центру «ВІТАЦЕНТР»
 
Програма, вартість, реєстрація на сайті http://medlegalforum.com.ua/

Ви можете зареєструватися для участі у Legal Medical Forum одним із способів:

  1. Через реєстраційнуформуна сайті http://medlegalforum.com.ua/
  2. За тел.: (044) 353 06 63.
З питань участі та партнерства звертайтеся за тел.: (044) 353 06 63 або надсилайте свій запит з пропозицією на email info@medlegalforum.com.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED