Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Стан та перспективи розвитку приватної медицини в Україні обговорюватимуть в столиці

Стан та перспективи розвитку приватної медицини в Україні обговорюватимуть в столиціНа фоні реформування вітчизняної галузі охорони здоров’я експерти прогнозують стрімкий розвиток приватної медицини. Нові обставини – нові правила. Настав час ґрунтовно поговорити про антикризовий менеджмент приватних медичних закладів. Як розвиватиметься галузь? Як здійснюватиметься державне регулювання?

На ці та інші нагальні питання Ви зможете віднайти відповіді, відвідавши Дні приватної медицини, які пройдуть на платформі головної події галузі охорони здоров’я України – VI Міжнародному Медичному Форумі «Інновації в медицині – здоров’я нації» 15-17 квітня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

Організаторами виступлять компанія-організатор провідних заходів для галузі охорони здоров'я – Компанія LMT та журнал «Практика управління медичними закладом». Куратор – головний редактор вищезгаданого журналу Алла Кізім.

Серед партнерів заходу: «МЕДКОНСАЛТИНГ», «МедАдвокат», «ФАРМА Персонал», «MedMarketing», ДП «Укрметртестстандарт» та багато інших.

Спеціальну програму «Дніприватної медицини» варто відвідати менеджерам охорони здоров’я для вдосконалення своїх управлінських здібностей, головним лікарям та їх заступникам, керівникам структурних підрозділів приватних лікувальних установ різного медичного профілю, які прагнуть бути в курсі останніх тенденцій і новин сектору та початківцям, які тільки планують або нещодавно розпочали свою власну практику. Також до участі запрошуються юрисконсульти, представники страхових компаній, керівники державних і комунальних, відомчих і спеціалізованих лікувальних установ.

Традиційно відбудеться четверта за рахунком практична конференція «Приватна медицина – реалії практики».
У рамках конференції директор компанії «МЕДКОНСАЛТИНГ»Антоніна Нижник розповість про можливі здобутки та втрати приватної медицини від реформування системи охорони здоров’я.

Як забезпечити ефективні договірні стосунки у діяльності медичних закладів та захистити себе від помилок розкаже і наведе конкретні приклади складання договорів Олена Беденко-Зваридчук, директор юридичної компанії «МедАдвокат», голова Комітету з медичного права Асоціації правників України, член Громадської ради при МОЗ України.

Якщо Ви втомилися шукати інвесторів,неодмінно прослухайте доповідь «Фінансування медичних закладів: як привернути увагу інвестора» від Ольги Чумакової, виконавчого директора інвестиційної компанії «U.S.Invest Україна».

Один із ключів успіху приватного медичного закладу – кваліфікований персонал. Практичні поради пошуку ефективного працівника надасть директор спеціалізованої консалтингової агенції «ФАРМА ПЕРСОНАЛ» Андрій Анучин.

Лікар-стоматолог приватного медичного центру, доцент кафедри стоматології Ужгородського національного університету – Юрій Мочалов роз’яснить як уникнути конфліктних ситуаційу роботі зі «страховими» пацієнтами та врегулювати подібні непорозуміння.

Конференція передбачає можливість поставити питання експертам.

У рамках програми, за участі вітчизняних фахівців приватного сектору медицини, відбудеться круглий стіл «Взаємодія приватних медичних закладів зі страховими компаніями: переваги і недоліки».

Конференція буде зосереджена на активних процесах реформування системи охорони здоров’я, зокрема, перспективах впровадження загальнообов'язкового медичного страхування. Розглядатимуться розповсюджені конфлікти зі застрахованими пацієнтами і шляхи їх вирішення, суперечки між страховими організаціями та лікувально-профілактичними закладами, недоліки розширення відповідальності страховика за програмами колективного добровільного медичного страхування та ще багато інших актуальних питань.

Також в перший раз відбудеться круглий стіл «Просування медичних послуг: правові та організаційні аспекти. Практичні поради». Поради, які нададуть експерти, допоможуть побудувати вдалі маркетингові та рекламні кампанії для привернення уваги пацієнтів та клієнтів за допомогою Інтернету, створення та підтримки сайту медичного центру, оцінки ефективності продажу послуг через освітню мережу, інструментів реклами.

Новинкою для спеціалістів, які відвідують Форум, стане круглий стіл «Розроблення та впровадження системи управління якістю в закладах охорони здоров'я». Захід буде присвячений системі управління якістю, перевагам наявності системи управління якістю в закладах охорони здоров'я, аналізуватиметься нормативно-правова база для впровадження системи управління якістю за ДСТУ ISO 9001:2009 в закладах охорони здоров'я та документація тощо.
Можливості Міжнародного Медичного Форуму на цьому не закінчуються. Захід славиться інтегрованим підходом – простором для взаємодії науки, практики та бізнесу. Міждисциплінарна основа Форуму охоплює такі напрямки, як організація і управління охороною здоров'я, лабораторна медицина, медична радіологія, онкологія, терапія, фізіотерапія та реабілітація, хірургія, медицина невідкладних станів, педіатрія, акушерство та гінекологія, інфекційні хвороби та епідеміологія, сестринська справа, організація та управління фармацією, NEW! HEALTH BEAUTY – дерматологія, дерматокосметологія, естетична медицина, пластична хірургія. Щорічно Форум відвідують 14 000 спеціалістів з різних куточків України та зарубіжжя, тут проходять понад 40 науково-практичних заходів, учасники яких отримують сертифікати про підвищення кваліфікації.

Участь – безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.

Увага! Кількість місць обмежена! Поспішіть зареєструватися за телефоном: (044) 526-92-95.
Не пропустітьVIМіжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров'я нації» 15-17 квітня 2015 у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м Київ, вул. Салютна, 2-Б)!

Додаткова інформація
З питань участі у виставках:
Тел .: +380 (44) 526-93-09, 526-92-97, 526-94-87
E-mail: med@lmt.kiev.ua, expo@lmt.kiev.ua
З питань участі у Конгресі:
Тел .: +380 (44) 526-92-89, 361-07-21
E-mail: congress@medforum.in.ua

www.medforum.in.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED