Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Фінансова винагорода за вакцинацію: деталі стимулу від Зеленського

Фінансова винагорода за вакцинацію: деталі стимулу від ЗеленськогоПрезидент Володимир Зеленський повідомив про новий стимул громадян до вакцинації. Усім, хто отримає дві дози щеплення, держава виплатить по 1 тисячі гривень.
 
Президент наголосив на необхідності підтримки тих сфер, які через карантин постраждали найбільше – це креативний, спортивний і транспортний сектори економіки.
 
“Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати 1 тисячу гривень. Швидко та зручно – тобто, через додаток Дія”, – заявив Володимир Зеленський.
 
За словами президента, за ці гроші можна буде придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або ж можна купити квитки для мандрівок всередині країни – на внутрішні авіа- або залізничні перевезення.
 
"Програма стартує 19 грудня. На неї виділять близько 3 мільярдів гривень. Стільки ж – на початку 2022 року. Ми розуміємо, що смартфони та "Дія" поки що, на жаль, є не в кожного", – підкреслив глава держави.
 
Саме тому ця програма діятиме не один місяць і держава забезпечить альтернативну можливість отримати 1 тисячу гривень усім вакцинованим громадянам.
 
“Зокрема, й людям похилого віку. Про це ми повідомимо трохи згодом. Та вже з упевненістю можу сказати, і щодо підприємців, і щодо громадян – держава нікого не залишить без допомоги”, – пообіцяв Володимир Зеленський.
 
Також прессекретар президента Сергій Никифоров розкрив деталі виплат вакцинованим, розповівши, що ці гроші не можна буде витратити на горілку і цигарки.
"Єдине, що це не будуть живі гроші. Це буде якийсь сертифікат або депозит, або ваучер, або щось таке. Тобто його не можна буде витратити на горілку і цигарки. Буде перелік послуг і товарів, на які можна буде витратити цю тисячу гривень. Це послуги й товари зі сфери культури: квитки, театр, кіно, концерти, книжки, подорожі, музеї та інше... Там буде більший перелік послуг, але концептуально - це послуги й бізнеси, які постраждали від карантинних обмежень", - розповів Никифоров.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED