Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

МОЗ: розширення проєкту з аеромедичної евакуації

МОЗ: розширення проєкту з аеромедичної евакуаціїМіністерство охорони здоров’я залучає до експериментального проєкту з аеромедичної евакуації Державну службу України з надзвичайних ситуацій. 
При цьому відбувається розширення переліку завдань, які суб’єкти державної авіації можуть виконувати для забезпечення розвитку трансплантації в Україні.
 
“Вчора гелікоптер спеціального авіаційного загону ДСНС України доставив хлопчика з Житомирської області в Охматдит. Саме завдяки оперативній та злагодженій роботі системи екстренки дитині вчасно надали необхідну допомогу і врятували життя”, - наголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. 
 
Нагадаємо, що у квітні-травні 2021 року медичним гелікоптером ДСНС вже було транспортовано 9-х пацієнтів із гострими порушеннями мозкового кровообігу, розладами серцево-судинної системи, травмами та опіками до профільних закладів охорони здоров’я Львівської області. 
 
Наразі така співпраця стане регулярною та суттєво розширить свою географію, оскільки експериментальний проєкт з аеромедичної евакуації передбачає перевезення складних пацієнтів з 14 обласних центрів.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED