Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Київську область планують зробити центром медичного туризму: деталі

Київську область планують зробити центром медичного туризму: деталіНаразі Київська обласна державна адміністрація спільно з Українською Асоціацією медичного туризму розробляє план заходів для популяризації регіону.
 
Зазначимо, що медичний туризм для України є досить новим поняттям, при цьому воно давно практикується в усьому світі.
 
Мета медичного туризму полягає у допомозі пацієнтам із різними захворюваннями знайти найбільш відповідну за ціною і якістю клініку для діагностики, лікування або реабілітації – всередині країни або за кордоном. 
 
“На території області розташована значна кількість медичних та курортних закладів, тож нам є що запропонувати медичним туристам. Регіональний підхід дасть змогу розвивати галузь лікувального й оздоровчого туризму і в невеликих містах та курортах, залучати інвестиції, будувати сучасні центри, відкривати нові робочі місця й утримувати медичні кадри від пошуку альтернативної роботи за кордоном“, – зазначила заступник голови КОДА Тетяна Щербак.
 
Вже найближчим часом заплановано проведення  Глобального Конгресу Медичного та оздоровчого туризму, міжнародні B2B зустрічі, інфо-тур для українських та закордонних провайдерів медичного туризму по українських клініках, туристичні екскурсії по визначним місцям, виставка українських та закордонних представників клінік, провайдерських компаній, реабілітаційних центрів.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED