Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

В Миколаївському регіоні планується відкрити 18 медичних закладів до наступного року

Будівництво медичних амбулаторій на МиколаївщиніРеалізація медичної реформи – це пріоритетний напрямок розвитку держави. В Миколаївській області розвитку медицини також приділяють пильну увагу.

В Миколаївському регіоні в поточному році запускається активна реалізація реформи. Зокрема, планується збудувати та відкрити 18 медичних закладів. А також піддати реконструкції ще 2 амбулаторії. Загалом, в планах керівництва регіону будівництво 40 закладів охорони здоров’я.

Ця тема обговорювалась на зустрічі представників обласної державної адміністрації, депутатів обласної ради, представників Конфедерації будівників України, районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад.

Миколаївська облдержадміністрація повідомляє, що представники Конфедерації познайомили всіх, хто відвідав захід, з розробленими проектами, за якими планується будівництво амбулаторій. Вони розроблені в трьох технологіях: каркасне дерево, панелі та газосилікатні блоки.

Представлені проекти розроблені так, щоб з високою ефективністю виконувати свою роль, але при цьому бути економними для громад. 

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED