Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

На VIII Міжнародному медичному форумі презентували інноваційні УЗД апарати

З 25 по 27 квітня в Києві пройшов VIII Міжнародний медичний форум в рамках якого були представлені інноваційні ультразвукові апарати.

Новий ультразвуковий апарат допоможе українським кардіологам побачити більше під час діагностики серцево-судинних захворювань. 


Україна кілька років поспіль займає перше місце у рейтингу смертності від серцево-судинних захворювань в Європі. У боротьбі з такими проблемами вітчизняним фахівцям може допомогти високоточне обладнання, серед якого й інноваційні ультразвукові апарати, котрі вперше в Україні були презентовані на VIII Міжнародному медичному форумі. 
 
Програмне забезпечення дозволяє автоматичний розрахунок Чотиривимірна візуалізація серця забезпечує  повну ергономіку та доступ до зон діагностики пацієнта. Програмне забезпечення дозволяє автоматичний розрахунок площі мітрального клапану (MVA) та оцінити його анатомічно і функціонально, а 4-зонний дисплей відтворює різні проекції сканування. За допомогою однієї лише кнопки вмикається режим візуалізації мітрального клапану, як його бачить хірург, що спрощує візуальну оцінку стулок та оптимізує передопераційне планування.  
 
На Форумі також були представлені оновлені серії ультразвукових апаратів з технологією візуалізації мікроциркулярного русла (SMI). Такі високочутливі режими діагностичної техніки розроблені для дослідження низько швидкісних кровотоків, а отже SMI у поєднанні з високою частотою кадрів розширює діагностичні можливості при обстеженні кіст і пухлин. 
 
«Для здорового життя та з турботою про людей …ці інновації тепер доступні для вітчизняної медицини», – зазначив Олег Милий, представник компанії-виробника в Україні.

© Медицинский портал Здоров-Инфо 
При использовании материалов статьи активная гиперссылка на zdorov-info.com.ua обязательна 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED