Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як забути про біль в спині та зберегти поставу

Біль у спині і попереку, погана постава - проблема, знайома практично кожному. Офісні працівники або водії транспорту змушені цілий день проводити в положенні сидячи, те ж саме стосується школярів і студентів. Далеко не кожен здатний тримати поставу, не у всіх є час для спорту, а в школі за тим, як діти сидять за партами, стежить далеко не кожен учитель. Поліпшити поставу, підвищити гнучкість хребта і позбутися від болю в спині можна завдяки спінальному тракційному (витяжному) тренажеру для релаксації (розслаблення) м'язів - Мастеру Спіну / «Master Spin».

«Master Spin» - що це взагалі за тренажер              

За допомогою даного тренажера можна звичайне офісне крісло перетворити в ортопедичне. Під впливом голчастої поверхні опорної пластини тренажера відбувається зняття м'язових спазмів та статичний розтяг хребта, поліпшується кровопостачання, формується правильна постава, проходять болі і напруга в області спини та попереку.
 
Основа даного продукту для здоров'я виконана з міцного матеріалу поліаміду, який застосовують при будові літаків, а підтримуюча дуга тренажера - з високоякісного харчового поліпропілену. Даний матеріал забезпечує амортизацію (як у випадку занять на тренажерах). Тренажер анатомічно повторює  хребетний стовп, підтримуючи тим самим спину в правильному фізіологічному положенні, розвантажуючи поперек, попереджаючи сутулість. Рекомендований Майстер Спін в оздоровчих цілях для людей з будь-якою вагою у віці від 6 років.

Як часто можна користуватися тренажером

При використанні «Master Spin» досить вибрати комфортну для вас висоту, встановити прилад на кріслі і лягти на нього, розслабившись. Використовувати прилад достатньо двічі в день по 5-10 хвилин, як для зняття больового синдрому і поліпшення рухливості хребта, так і для профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Майстер Спін можна скласти і взяти з собою у відрядження або відпустку: він стає плоским і не займає багато місця.

Показанням для застосування даного тренажера є не тільки вже наявні захворювання (остеохондроз, артрит, сколіоз або порушення постави ), а й також профілактика неврологічних проблем при тривалих навантаженнях на хребет. Однак, як і будь-який товар для здоров'я, «Майстер Спін» має протипоказання, тому використовувати тренажер слід тільки після консультації зі своїм профільним лікарем, або сімейним лікарем.

Використовуючи товари для здоров'я - порадьтеся з лікарем

Не можна користуватися «Майстром Спіном» при патологічних формах кіфозу і сколіозу, ураженні міжхребцевих дисків (при грижах, пухлинах, переломах і т. п.), при онкологічних хворобах, важких інфекційних захворюваннях (таких, як туберкульоз, наприклад). Тому умови, при яких «Master Spin» принесе користь вашому здоров'ю - це індивідуальний графік користування тренажером під наглядом фахівця.

Знайти підходящу Вам клініку для діагностики та лікування захворювань суглобів, хребта, болів в спині з професійним медичним обладнанням та фахівцями вищого класу можна в публічному реєстрі медустанов України. Ви також можете безкоштовно звернутися за консультацією до наших фахівців, які підберуть для Вас рекомендовані лікарем товари для здоров'я. 

Автор: Світлана Євсєєва
© Медичниий портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне посилання на zdorov-info.com.ua обов`язково 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм