Перевозка больных

Наукове підтвердження ефективності лазерних процедур

Наукове підтвердження ефективності лазерних процедур Гени та старіння шкіри пов'язані між собою. Адже старіння є природним, закономірним та незворотнім процесом вікових змін у будові та функціях клітин.  Ген – це ділянка такого генетичного коду, як ДНК, що кодує функцію клітин.

При перших дослідженнях старіння клітин встановили, що нормальні клітини втрачають здатність до репродукції, після певної кількості поділів, і змінюється їх структура та функціонування. Порушення кліткового циклу викликає втрату здатності деяких клітин до поділу загалом, а ще їх старіння, повну загибель та навіть виникнення пухлин. Загибель клітин – це і природний, і патологічний процес, який відбувається або ж під дією генів (реалізація спадкової інформації), або ж під дією шкідливих факторів (тяжкі соматичні захворювання, наприклад).

З наукового погляду, потужними активаторами старіння є двониткові розриви ДНК, що виникають внаслідок іонізуючої радіації, а також те, що зменшується транскрипційна активність еухроматину (частини хромосоми) та швидкість реплікації ДНК. Говорячи простіше, серед причин – нестача поживних речовин, пошкодження ДНК, зовнішні шкідливі впливи, зміни впливів чинників росту, вірусні гени.

Які ознаки старіння клітин

Ключові ознаки старіння клітин:
  • потовщення та огрубіння рогового шару;
  • зморшки;
  • купероз, розацеа;
  • сухість;
  • пігментні плями, гіперпігментація.

Наукове підтвердження ефективності лазерних процедур

Фототерапія: вирішення проблем старіння шкіри

Фототерапія – це лікування завдяки впливу світлових променів. Найефективніша фототерапія – лазер BBL. Ця так звана лампа для фототерапії використовує широкосмугове світло та дає найпотужніший результат серед усіх схожих маніпуляцій. Конкретно омолоджуючою процедурою в рамках широкосмугового світла є Forever Young BBL. Вона омолоджує клітини на генному рівні та підтверджена клінічними дослідженнями.

Для виявлення змін після процедур, в ході дослідження порівняли транскрипції ділянок генів старіння в молодій не обробленій лазером шкірі та в старіючій вже обробленій BBL шкірі. Висновок – після першої процедури BBL в генах було збільшення рівня експресії. Тобто старіюча оброблена лазером шкіра була наче молода.

 

Наукове підтвердження ефективності лазерних процедур

BBL – найкраща сьогодні фототерапія у Києві, що помітно омолоджує дерму обличчя та тіла і вирішує багато проблеми зі шкірою:
  • лікування захворювань шкіри у вигляді дерматитів (якщо це не захворювання шкіри у стадії рецидиву);
  • усунення проявів старіння (зморшки, заломи, знижена еластичність, тьмяний колір);
  • видалення пігментних плям;
  • звуження розширених пор;
  • лікування грибка нігтів;
  • лазерне видалення судин (навіть патологічно розширені судини).
Ефективність лазерних процедур науково підтверджена і обумовлена впливом на клітини на генному рівні. Завдяки сучасному лазеру старіючі клітини легко функціонально омолоджуються. Це підтверджено дослідженнями зміни генів до та після процедур фототерапії, що описані вище.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED