Перевозка больных

Східноєвропейська Зустріч Професіоналів

Східноєвропейська Зустріч ПрофесіоналівМихайлишин Любов Олегівна – завідувач відділення репродуктології медичного центру “Альтернатива” – продовжує ділитися своїм досвідом з фахівцями, які не байдужі до проблем безпліддя.

20-21 вересня, в м. Києві відбулася Східноєвропейська Зустріч Професіоналів, де Любов Олегівна будучи хедлайнером, розповіла про нові підходи в менеджменті синдрому полікістозних яєчників.

В ході зустрічі учасники разом з нашим фахівцем також розглядали ще одну важливу і не менш цікаву тему: ” Нові уявлення про мікрофлору матки та її вплив на фертильність жінки”

Зазначимо, що для нашого професіонала це не перша доповідь, оскільки незважаючи на свій щільний графік та велику кількість пацієнтів Любов Олегівна плідно працює над науковою діяльністю.

Любов Олегівна надає лише якісні послуги, та мотивує до цього інших

Всі теорії в неї практично доведені. Вона залюбки ділиться своїм досвідом та навчає колег, оскільки новітні технології невпинно йдуть вперед і просто неможливо залишатися осторонь світових тенденцій.

Любов Олегівна
 надає лише якісні послуги, та мотивує до цього інших.

Ми пишаємося, що саме такий фахівець працює в нашій команді!

Клініка репродукції людини “Альтернатива”
 

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.  
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED