Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Дієтичні добавки: стратегії розвитку

Дієтичні добавки: стратегії розвитку12 жовтня 2023 за адресою Хрещатик, 25 буде проходити конференція “Дієтичні добавки: стратегії розвитку”.

Компанія Афорум не зупиняється та продовжує підтримувати український бізнес, тому збирає виробників та дистриб’юторів дієтичних добавок, постачальників сировини, обладнання та пакування, а також логістичні компанії,  щоб розглянути актуальний порядок денний програми, що відображає поточний стан ринку, а також здобути унікальні практичні кейси.

Серед ключових тем у програмі конференції будуть розглянуті наступні питання:

● Аналітика ринку ДД України.
● Аналіз поведінки споживача.
● Тренди та новинки в сировинній складовій.
● Новинки оснащення підприємств.
● Питання експорту та виходу на ринок ЄС
● Продажі на міжнародних маркетплейсах.

Спікери - провідні фахівці індустрії, які допоможуть виявити больові точки виробництва та вивести бізнес на новий рівень. 

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до конференції, почути думки експертів та підкреслити для себе важливу інформацію, яка допоможе в розвитку Вашого бізнесу, а також познайомитись з українськими виробниками та дистриб’юторами дієтичних добавок або познайомити виробників зі своєю продукцією, придбавши стенд на виставці.

Ознайомитись з програмою конференції та спікерами, а також придбати для себе квиток можна на сайті:  https://aforum.info/supplements

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED