Перевозка больных

Скільки коштує імплантація зубів: від чого залежить та як може відрізнятись ціна в різних клініках

Скільки коштує імплантація зубів: від чого залежить та як може відрізнятись ціна в різних клінікахЛікування зубів – процедура не з дешевих. Кожна клініка, спираючись на кваліфікацію своїх працівників, рівень, який вона пропонує, а також використовувані матеріали, пропонує свій прайс на послуги. Однією з найдорожчих процедур в стоматології вважається імплантація. Ознайомитись із прайсом на дану процедуру можна оцінити на сайті професійної клініки implantatsiya.kyiv.ua, а в цій статті ми розберемось, як же визначити, скільки коштує імплантація зубів та які фактори на ціноутворення послуги впливають?

Вартість процедури встановлення імплантів формується завдяки:
  • рівню та кваліфікації лікарів;
  • використовуваним матеріалам;
  • етапам підготовки та попередньому лікуванню;
  • індивідуальним особливостям організму людини.
Щоб пацієнт міг вирішити, чи доступна йому послуга з імплантації, треба спочатку проконсультуватися зі спеціалістами. Вони проведуть діагностику стану ротової порожнини, зберуть необхідний анамнез, оберуть тип імплантів, їх кількість. Лише після цього буде сформована вартість усієї процедури.

Складові ціни на імплант

Лікар-імплантолог спочатку має оцінити повністю особливості ротової порожнини, спланувати процес лікування, щоб визначити, який імплант краще обрати. Від цього саме і залежить ціна на послугу.

Обов’язкові фактори перед проведенням імплантації:
  • КТ;
  • потреба у видаленні чи лікуванні;
  • санація;
  • чи потрібна кісткова пластика;
  • вибір необхідного імпланту;
  • виробник та його рівень на ринку;
  • чим накривати імплант (коронка, протез).
Також у вартість можна включити первинну та вторинні консультації. У результаті визначається, скільки коштує імплантація зуба або декількох зубів.

Переваги зубних імплантів

Скільки коштує імплантація зубів: від чого залежить та як може відрізнятись ціна в різних клініках

Якщо пацієнт сумнівається у тому, чи потрібне йому встановлення імпланту, він має оцінити усі переваги цієї процедури. По-перше, це зовсім змінює естетику та функціональність роту. Людина може вільно посміхатися, їсти та не переживати, що у неї щось не так. По-друге, швидка адаптація гарантує, що буквально через тиждень пацієнт вже не буде відчувати зуби, як сторонні предмети і зможе повноцінно співіснувати з ними. По-третє, вирівнюється овал обличчя та прикус. По-четверте, це гарантія довгого носіння.

Часто у вартість зубного імплантат вкладається ще й часові витрати. У деяких випадках повністю уся процедура може займати до одного року, а це безліч відвідувань та консультацій у стоматолога. Клієнт має одразу обговорити з лікарем усі ці подробиці, щоб розуміти, скільки йому треба віддати грошей.

Що робити, якщо імплант не приживається

У плані лікування за цей процес відповідає стоматолог. Беручись за послугу, він бере на себе відповідальність за гарантію якості. У виключних випадках трапляється таке, що імплант не фіксується або довго заживає. Якщо це провина лікаря, тобто він погано дослідив ротову порожнину, недостатньо гарно зробив санацію, то ніяких додаткових коштів людина не платить. Це є гарантійним випадком. Така система не передбачає повернення коштів, але довести справу до кінця з успішним результатом стоматолог має.

Розуміння того, скільки коштує зубний імплант, дає пацієнту надію на лікування. Випадки трапляються різні, але це зовсім не означає, що не треба користуватися послугою імплантації. Необхідно підібрати професійну клініку, визначитися з лікарем, дотримуватися усіх його порад і тоді така вартісна процедура принесе очікуваний результат. 

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED