Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Провідні лікарі і науковці представили погляд на критерії вибору противірусного препарату

Провідні лікарі і науковці представили погляд на критерії вибору противірусного препаратуДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л. В. Громашевського НАМН України» випустив третій номер науково-практичного фахового медичного журналу «ПРЕВЕНТИВНА МЕДИЦИНА. ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА»

Це видання створене переважно для фахівців первинної ланки надання медичної допомоги – сімейних лікарів. Адже сучасний науковий і практичний погляд на місію системи охорони здоров’я концентрується на виключно важливій ролі саме сімейної медицини в справі збереження здоров’я людини, тривалості і якості життя.

Засновники позиціонують видання як базу знань і платформу обміну досвідом для лікарів, які не тільки лікують наявні хвороби, а й піклуються про те, щоб попереджувати захворювання і їх хронізацію.

Члени Редакційної Ради та редакційної Колегії, провідні автори журналу - авторитетні фахівці медичної галузі України, - переконані, що вітчизняна медицина має зробити акцент на превентивних практиках, які націлені на покращення і розширення резервів організму заради продовження повноцінного та якісного життя конкретної людини.

В третьому номері журналу зроблено акцент на сезонній тематиці – автори представили широкий спектр поглядів на проблематику захворюваності на грип, ГРВІ, в тому числі і Ковід-19. Зокрема, заслуговує на увагу ґрунтовний науковий аналіз усього спектру вітчизняних противірусних препаратів в розрізі їхньої ефективності і безпеки: «ГРВІ: вибір етіотропної терапії для амбулаторних хворих».

Журнал не вимагає передплати і є вільним для доступу медичної спільноти. Ознайомитись із змістом журналу, архівними номерами, запропонувати нову тему, надіслати власну статтю або висловити свою фахову думку щодо змісту опублікованих матеріалів, можна на офіційному сайті журналу www.preventmed.com.ua

Наразі готується до виходу черговий номер журналу «Превентивна медицина: теорія і практика», базований на матеріалах Конференцї «Інфекцйні хвороби сучасності: етіологія, епідеміологія, діагностика, лікування, профілактика, біобезпека».


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED