Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Конференція “Дієтичні добавки: стратегії розвитку”

Конференція “Дієтичні добавки: стратегії розвитку”12 жовтня в форматі онлайн відбулась конференція“Дієтичні добавки: стратегії розвитку”. Компанія Афорум об’єднала виробників дієтичних добавок та провідних фахівців індустрії задля підтримки галузі дієтичних добавок та сприянню її розвитку як на українському ринку, так і на закордонному. 
 
Серед ключових напрямів у програмі конференції були розглянуті:
  • Аналітика ринку дієтичних добавок
  • Виробництво: запуск та вимоги
  • Експорт: можливості та складності
  • Продажі на міжнародних маркетплейсах
Конференція об’єднала 12 спікерів, кожен з яких детально розкрив запропоновану тему та дав обґрунтовану відповідь на додаткові запитання учасників.
 
Серед доповідачів були присутні представники державних органів, такі як:
 
Оксана Новохатня- Заступник начальника управління, начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та кормів Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби. У своїй доповіді пані Оксана розкрила тему “Державний контроль за ринком дієтичних добавок” та допомогла виробникам виявити больові точки реалізації продукції та знайти шляхи їх вирішення.
 
Валентина Ляшенко- Менеджер ЗЕД Державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» - висвітлила тему “Інструменти підтримки бізнесу від Офісу з розвитку підприємництва та експорту” та поділилась актуальною та необхідною інформацією для розвитку та підтримки експортерів.
 
У якості спікерів на заході також були присутні: Андрій Мокряков, Старший консультант Pro-Consulting; Наталія Скиданенко, Незалежний експерт, дієтолог-нутріціолог; Антон Новіков, Керівник проектів «АКТІЛАЙФ НУТРІШН»; Микита Петухов,Засновник та директор ТОВ “Біо лайт”; Тетяна Ремжина, Головний спеціаліст органу з оцінки відповідності та сертифікації систем «Уні-Серт»; Оксана Олійнічук, Керівник відділу FMCG, Кратія; Дмитро Швець, Директор Start Global, Запрошений професор [kmbs]; Олег Білоногий, EBAY-консультант; Андрій Матяш, Керуючий партнер міжнародної юридичної компанії 4В; Даніїл Шматков, Старший юрист практики інтелектуальної власності міжнародної юридичної компанії 4В.
 
Ознайомитися детальніше з конференцією та замовити відеозаписи та презентації можна за посиланням: https://aforum.info/supplements
 
Під час обговорення актуальних питань з учасниками та спікерами було прийнято рішення продовжувати розвивати конференційний напрям для дієтичних добавок, адже виробники не стоять на місці, удосконалюються та відкривають для себе нові можливості, а компанія Афорум має на меті підтримувати українських виробників задля їх розвитку.

6 грудня за адресою Хрещатик, 25 відбудеться круглий стіл “Державний контроль за ринком дієтичних добавок”

Слідкуйте за анонсами заходів компанії Афорум.
 
Контакти організаторів:
Величко Тамара
tv@aforum.info

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED