Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

XIX міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна" та XIX міжнародний стоматологічний Форум 27-29 жовтня 2021 року, Львівський палац мистецтв

XIX міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна"  та XIX міжнародний стоматологічний Форум 27-29 жовтня 2021 року, Львівський палац мистецтв27-29 жовтня у Львові відбудеться одна з най масштабніших за кількістю учасників і відвідувачів в Україні стоматологічна подія - XІХ міжнародна стоматологічна виставка "Дентал-Україна" та XІХ міжнародний стоматологічний Форум. 

Протягом трьох днів близько 150 виробників і постачальників стоматологічного обладнання, інструментарію та витратних матеріалів продемонструють широкий асортимент продукції, свої хіти та бестселери, анонсують новинки. Експозиція буде побудована тематичними секторами, що дозволить максимально ефективно використати час. Формат виставки дасть можливість наочно ознайомитися з продукцією великої кількості компаній в найкоротші терміни, заключити швидкі, але надійні договори.

Одночасно з виставкою "Дентал-Україна" у конференц-залах та на демонстраційних стендах учасників відбуватимуться наукові заходи XІХ міжнародного стоматологічного Форуму: міжнародні науково-практичні конференції, фахові школи та майстер-класи провідних стоматологічних компаній. Будуть підняті найактуальніші питання різних напрямів в галузі стоматології, новітніх методик лікування, які будуть корисними як для новачків, так і для досвідчених спеціалістів.

Офіційний партнер XIX міжнародної стоматологічної виставки "Дентал-Україна" – компанія «Dentsply Sirona», а XIX міжнародного стоматологічного Форуму – компанія «Філіпс Україна». 

Ознайомитися з деталями виставки "Дентал-Україна" та Міжнародного стоматологічного Форуму та отримати безкоштовне запрошення можна на сайті http://www.dental-ukraine.info/.
 
Тел.: (032) 2971369, (067) 6711436
e-mail: nml@galexpo.lviv.ua
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED