Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Всеукраїнський медичний саміт: ТОП 5 причин, чому ви повинні бути там

Всеукраїнський медичний самітУ 2020 році «гроші підуть за пацієнтом». Що потрібно, щоб клієнти прийшли до вас? 

Доки прес-служба Міністерства охорони здоров'я активно коментує другий етап медреформи України, а всі українці очікують, коли їх медкарти стануть доступні в онлайн форматі, Нацслужба здоров'я України оприлюднила не зовсім позитивну статистику: «До другого етапу медичної реформи готові лише 21% медичних закладів» .Саме тому, міжнародна освітньо-консалтингова компанія «Бізнес-Конструктор» 20 лютого 2020 проведе в Києві масштабний «Всеукраїнський медичний саміт».

Надавати лише якісні послуги вже недостатньо, потрібно мати високий рівень сервісу, налагоджену організаційну структуру, унікальну торгову пропозицію для ваших клієнтів і вести диференційовану від ваших конкурентів маркетингову політику. Не знаєте, з чого почати? З рішення відвідати «Всеукраїнський медичний саміт» і перейняти досвід у кращих професіоналів країни!

«Всеукраїнський медичний саміт» — це квінтесенція реального досвіду від бізнесменів-практиків, які власним прикладом показують, як в умовах високої конкуренції та при зміні влади досягати високих результатів, масштабуватися та отримувати нових лояльних клієнтів.

Саміт фокусується на специфіці саме українського медичного бізнесу і покаже інструменти, які можна впроваджувати вже на наступний день після заходу:
  1. Нові методи підбору та управління медичним персоналом.
  2. Цілісне розуміння та особливості управління медичним бізнесом.
  3. «Упаковка» медичного продукту та побудова конкурентної стратегії.
  4. Робота з державними органами, посередниками, постачальниками.
  5. Системи продажів з фокусом на реалії українського медичного бізнесу.
Особливість «Всеукраїнського медичного саміту» не тільки в потужному контенті від топових спікерів, а й в можливості познайомитися з останніми новинками в продуктових лінійках від преміум спонсорів заходу. Protech Solutions Ukraine LLС займається постачанням сучасного медичного обладнання та привезе на саміт топові апарати, яких ще немає у ваших конкурентів. In White — бренд концептуальної медичного одягу. Компанія виробляє стильний одяг c яскравим настроєм для медиків, який відповідає вимогам сучасної медицини.

Все це — «Всеукраїнський медичний саміт» — для існуючих власників медичних закладів та управлінців, для головних лікарів, які вже мають або хочуть власний бізнес, для стартаперів, які тільки в пошуках своєї ніші.
 
Виділяйтеся. Запам'ятовуйте. Шукайте способи, як можна по-новому показувати свій продукт.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED