Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Які аптечні товари можна купити по акції?

Які аптечні товари можна купити по акції? Іноді ми мріємо про чарівну пігулку, котра подарує сили, гарний настрій чи частинку добра. Роботизовані аптеки її не продають, але допомагають придбати медичні вироби, дієтичні добавки чи лікарські засоби зі знижками до 25%. Унікальна пропозиція діє лише з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року, поки триває всеукраїнська акція «Крути колеса від цінового стресу»* від «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ», «Благодія» й «Аптека Шар@». Складайте домашню чи офісну аптечку, доки це можна зробити дешевше. Заощаджуйте до 25% на аптечних покупках в листопаді.

Восени хочеться додати противірусні засоби та вітаміни до списку речей, які їздять з нами на роботу. Не відмовляйте собі в цьому. Тримайте під рукою вітаміни, противірусні засоби, а також медичні вироби й засоби гігієни. Всі ці товари можна придбати зі знижкою до 25% в роботизованих аптеках під брендами «Аптека Шар@», «Благодія», «Аптека Копійка» й «Аптека АНЦ». Лише до кінця листопада економте кошти, поки робите важливі покупки.

Якщо забуваєте чи не встигаєте завітати за аптечними товарами, зробіть попереднє замовлення телефоном. За номером довідки 5900 можна дізнатись про наявність потрібної продукції або її аналогів.


 

Немає місця, де продають імунітет. Але в роботизованих аптеках можна придбати товари для його підвищення та покращення самопочуття. Робіть аптечні покупки та платіть до 25% менше, ніж раніше. Унікальна пропозиція завершується 30 листопада 2019 року, тому не відкладайте справи!
 
*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED