Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Кому акція «Крути колеса від цінового стресу» дає знижки?

Кому акція «Крути колеса від цінового стресу» дає знижки?Здавалось би, немає приводу скаржитись на імунітет, але одна поїздка у громадському транспорті, де кашляють та чхають люди, змушує ще раз замислитись про здоров’я. Якщо ця ситуація вам знайома, перевірте запаси домашньої аптечки та поповніть їх за необхідності. На відміну від продуктів харчування, ліки зберігають довго. Тому їх можна придбати про запас та використовувати за необхідністю. Якраз зараз діє акція «Крути колеса від цінового стресу»* в роботизованих аптеках.

До 30 листопада 2019 року можна придбати зі знижками до 25% вітаміни, ліки, медичні вироби, дитяче харчування. Аптечні товари знадобляться, коли збираєтесь в дорогу, турбуєтесь про імунітет, хочете тримати під рукою противірусні засоби. Акція «Крути колеса від цінового стресу» дає знижки до 25% кожному клієнтові. Щоб дізнатись, скільки роботизовані аптеки під брендами «Аптека Копійка», «Благодія», «Аптека АНЦ» та «Аптека Шар@» пропонують зекономити на певному товарі, можете звернутись до провізора.

Роботизовані аптеки першими принесли в Україну новий підхід до обслуговування. Там товари на полицях шукає спеціальний помічник, щоб клієнти витрачали менше часу на процес покупки. Ще можна зробити попереднє замовлення за телефоном 5900 чи через сайт, поки чекаєте потрібний маршрут на зупинці громадського транспорту, їдете з роботи або йдете по справах. Ваші майбутні покупки дочекаються у вибраній роботизованій аптеці.

Нагадуємо, з акцією «Крути колеса від цінового стресу» покупці у «Благодія», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» та «Аптека АНЦ» економлять з 01.10.2019 по 30.11.2019 року. Подумайте, яких товарів не вистачає вашій домашній аптечці, складіть список покупок та заплатіть до 25% менше. 

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

 
 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED