Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Асоціація приватних медичних закладів України заявила про своє створення

Асоціація приватних медичних закладів України заявила про своє створення10 грудня 2016 року відбулася презентаційна конференція Асоціації приватних медичних закладів України. Організатори розповіли про передумови створення Асоціації та проблеми, які планується вирішувати в рамках роботи громадської спілки. Спікерами конференції виступили представники медичних закладів, які вже є учасниками Асоціації – Дмитро Левченко, Тигран Арутюнян, Валерій Зукін, Євгенія Стасюк, Денис Татаркін, Дмитро Луфер, Галина Усенко, Вячеслав Полясний, Олена Бабич.
 

Було заявлено, що метою створення спілки є: мати «власний голос» для представництва в органах влади, захищати добросовісну конкуренцію як між приватними, так і приватними та державними медичними закладами та створити рівні умови для всіх медичних закладів незалежно від форми власності.
 

Під час заходу розпочалася активна дискусія – Асоціація позиціонується як максимально відкрита і прозора організація, яка планує працювати у складі дієвої виконавчої структури комітетів і секцій і хоче залучити велику кількість медичних закладів до своєї діяльності.
 

Серед напрямів, у яких планує працювати Асоціація, виокремили наступні:

  • спрощення процедурних аспектів;
  • кооперація для вирішення спільних задач (наприклад, розроблення та впровадження системи додаткового навчання медичних сестер, об'єднання потреб в замовленнях/закупівлях необхідних матеріалів і оптимізація цін за рахунок консолідованої пропозиції від постачальників);
  • спільна робота над покращенням інвестиційного клімату у сфері надання медичних послуг.

Глобальним завданням Асоціації є створення рівноправних умов для роботи приватного і державного сектору, а найближчим - утворення дієвої виконавчої структури комітетів і секцій Асоціації для реалізації намічених завдань.
 

Асоціація приватних медичних закладів України заявила про своє створенняОсобливо цінним було бачення представників медичних закладів та лабораторій, які вже виявили бажання приєднатися до Асоціації, це - Олексій Бабич, генеральний директор медичної лабораторії «Діла», Олена Неїжко, виконавчий директор лікарні ізраїльської онкології «Lisod», Олег Петренко, заступник генерального директора з питань стратегічного розвитку «ISIDA- IVF», Микола Скавронський, комерційний директор медичної лабораторії «Сінево Україна», а також представники малих та середніх лікувальних закладів, які підтримували процес створення Асоціації від самого початку: Тамара Луговська, засновник «Центру планування сім’ї Тамари Луговської», Любов Ткачук, директор «Сіті-Клініка», Ольга Палійчук, директор медичного центру «Андромеда+».
 

Інформаційним партнером заходу виступив Медичний портал України «Здоров-Інфо».
 

Презентаційна конференція відбулася, попереду багато намічених завдань і проектів. За словами Олени Лепешиної, «якщо Ви з нами сьогодні – це прекрасно. Якщо ні – Ви точно будете з нами завтра». У підсумку конференції можна сказати, що «приймаючи рішення про приєднання до Асоціації потрібно вибирати команду, а не напрямок шляху. Напрямок шляху - це вже спільна справа і спільне рішення!»


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED