Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Свою роботу розпочав Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я»

Свою роботу розпочав Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я»18 жовтня 2016 року розпочав роботу триденний Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я». Місце проведення заходу – ВЦ «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2Б. Його головна мета – визначити основні аспекти ефективного управління в галузі охорони здоров’я, що особливо актуально на фоні її загального реформування.  Форум проводиться за найвищої державної підтримки від Президента України, МОЗу та КМДА. Організаторами події виступили: Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Національна академія медичних наук України, Всеукраїнська Асоціація Головних Лікарів, Компанія LMT.

В рамках форуму проводиться науково-практична конференція «Організація і управління охороною здоров’я», крім того, тут розглядаються актуальні питання в приватній медицині. Особливість заходу полягає у його практичній значущості для учасників, адже у залах виставкового центру проходять майстер-класи з різноманітних лабораторних досліджень, роботи ультразвукових діагностичних приладів, семінари з рекомендаціями по організації ефективного функціонування медичних закладів, юридичного супроводу їх діяльності.

Крім конференцій і семінарів у рамках «Менеджменту в охороні здоров’я» діє масштабна виставка медичного обладнання, реактивів, меблів, інструментів, спеціального спорядження. В павільйонах можна побачити як виставкові зразки продукції, яка ще не надійшла до вітчизняних лікарень та діагностичних кабінетів , так і обладнання, що вже широко використовується у медичній практиці нашої країни. До уваги відвідувачів найкращі апарати УЗД, штучного дихання, люмінометри, фотометри, гематологічні аналізатори та багато іншої корисної техніки.

Загальний висновок по роботі першого дня Форуму – медицина стає пацієнтоорієнтованою. Один з головних меседжів доповідачів – саме пацієнт повинен стати центральною фігурою у всій медичній діяльності. На порозі реформ, які давно назріли в галузі охорони здоров’я і які є неминучими, правильними є слова Президента Національної академії медичних наук України Віталія Цимбалюка: «Якнайшвидше створення ефективної системи управління у медичних закладах дозволить пройти нам часи трансформації і перетворень в медичній галузі виважено, грамотно і успішно».

Автор: Ольга Купріянова
© Медичний портал Здоров-Інфо 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED