Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

У Тель-Авіві відбувся міжнародний форум «Invest & Trade in Ukraine» з фокусом на ринок охорони здоров’я

У Тель-Авіві відбувся міжнародний форум «Invest & Trade in Ukraine» з фокусом на ринок охорони здоров’я21-22 вересня 2016 року у м. Тель-Авів, Ізраїль відбувся форум «Invest& TradeinUkraine» з фокусом на розвиток медичних закладів України. Організатор форуму – ACONFERENCES. Співорганізатор – Ізраїльський Інститут експорту та міжнародного співробітництва.  Захід відбувся під патронатом Міністерства закордонних справ України та за підтримки Посольства України у Державі Ізраїль та Посольства Держави Ізраїль в Україні.
 
Захід було присвячено 25-ти річчю встановлення дипломатичних відносин між Державою Ізраїль та Україною. Форум став платформою для дискусії про основні аспекти розвитку медичних закладів України та Держави Ізраїль, питання державно-приватного партнерства та залучення інвестицій у секторі охорони здоров’я. Захід об'єднав ключових гравців ринку з міжнародними інвесторами та державними діячами з метою потенційного партнерства та спільних проектів.
 
У форумі взяли участь Геннадій Надоленко, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Державі Ізраїль; Емілія Аніс, Директор Департаменту епідеміології, МОЗ Держави Ізраїль; Елізабет Соловйов, Торговий аташе Держави Ізраїль в Україні; Анжела Рабінович, Голова департаменту охорони здоров’я, Ізраїльський Інститут експорту та міжнародного співробітництва; Олександра Павленко, Керуючий Партнер, Pavlenko Legal Group; Олег Спіженко, Радник Міністра кабінету міністрів України; Голова, Асоціація приватних клінік України, Власник, Кібер клініка Спіженко; Михайло Радуцький, Президент, Клініка «Борис»; Володимир Шапіра, Медичний директор, Медичний центр Carmel та інші.
 
У своїй вітальній промові під час відкриття Форуму Геннадій Надоленко, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Державі Ізраїль, зазначив: «Українсько-ізраїльські відносини ґрунтуються на багатьох взаємних проектах. Сектор медицини залишається одним із найважливіших у нашій співпраці».
 
Михайло Радуцький, Радник Голови Київської міської державної адміністрації; Президент Клініки «Борис», наголосив: «Наразі медицина в Україні надзвичайно потребує залучення інвестицій до сектору. Уряду необхідно впроваджувати нову реформу, яка перетворить медичний заклад на неприбуткове комунальне підприємство, щоб встановити партнерство з міжнародними інвестиційними фондами та донорами. Саме ця реформа відкриє бізнесу широку перспективу залучення інвесторів та страхових компаній до співпраці».
 
Олег Спіженко, Радник Міністра кабінету міністрів України; Голова, Асоціація приватних клінік України, Власник, Кібер клініка Спіженко, підкреслив, що «у світі існує 2 моделі фінансового покриття: страхове та бюджетне. Ми знаходимось на етапі, коли пацієнт самостійно покриває всі витрати. Поки не буде зовнішнього втручання – іноземних інвестицій, ми не зможемо вдосконалити систему фінансування та відкріпити пацієнта від рабства державної лікарні».
 
Олександра Павленко, Керуючий Партнер, Pavlenko Legal Group, зазначила: «Приватний медичний бізнес в Україні орієнтується лише на 10% населення. Не всі можуть собі дозволити лікування у приватних клініках. Без впровадження нової медичної реформи, якість послуг ніколи не буде конкурентоспроможною в Україні, а бізнез не зможе інвестувати саме у послугу. Як бізнес-консультанти ми структуруємо проекти для наших клієнтів з державно-приватного партнерства поки що лише як інвестиції в медичну нерухомість. Але через реформу ми повинні знайти шлях для структурування таких проектів саме як інвестиції в медичні послуги».

Елізабет Соловйов, Торговий аташе Держави Ізраїль в Україні, наголосила: «Наша плідна співпраця якнайкраще вплине на розвиток України та Ізраїлю. Українські та ізраїльські компанії повинні бути більш активними та скористатися можливістю, яка зараз відкрита для співпраці».
 
Офіційний юридичний партнер – Pavlenko Legal Group, Офіційний перевізник Turkish AirlinesІнвестиційний партнер – A7 CAPITALСтратегічний партнер – Будівельна компанія «AртБудСервіс», Виставковий партнер ЖК «OrangePark». Генеральний радіо-партнер – Радіо Голос Столиці, Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ. Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – газета «Бізнес». Медіа-партнери: Український тиждень, ABCNews, InVenture, KyivPost, Компаньон. За підтримки: СУП, АСС, KMBS, UVCA, Actions First Foundation, Асоціація приватних клінік України, Всеукраїнська фармацевтична палата, Інтернет-портал української діаспори «Стожари». Захід відбувся у приміщенні Ізраїльського Інституту експорту та міжнародного співробітництва (29 Hamered St., Тель-Авів, Ізраїль).
 
Учасниками форуму стали такі організації, як: Boris Clinic, Spizhenko Cyber Clinic, Sapir Medical Clinic, NGO “Israeli friends of Ukraine”, Salute Rehab Ltd., DRA Medical Group, JCI- Jerusalem Capital Investments, National Children Specialized Hospital “OHMATDET”, Stairwaysoft, Commwell, Exalenz Bioscience Ltd., iFeel Labs, IceCure Medical, JSCapital, MediTouch, Sheba Medical Center, Pavlenko Legal Group, Salute Technology, Genesis Medico, Carmel Medical Curator Ltd., LeMa Medical Tourism, Clalit Hospital Devision, Guide In Medical.
 
Матеріали та відео-запис Форуму доступні на: www.a7conf.com/telaviv16
 
Щодо додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до Анни-Вероніки Краснопольської, тел.: +38 044 227 27 77, +38 063 145 87 35, е-mail: anna@a7-group.com

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED