Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Семінар «Захист лікаря і лікувального закладу у судових спорах з пацієнтами»

Семінар «Захист лікаря і лікувального закладу у судових спорах з пацієнтами»Юридичне бюро Олени Бабич запрошуєВас взяти участь у семінарі «Захист лікаря і лікувального закладу у судових спорах з пацієнтами», який відбудеться 27 травня 2015 року у м. Києві.
 
В лікувальній діяльності майже кожного медичного закладу, не залежно від того  приватний він чи державний, завжди є пацієнти, якізалишаютьсянезадоволені отриманою медичною допомогою. Дуже часто таке незадоволення «виливається»в тривалі конфлікти, численні перевірки правоохоронних органів та в результаті судові спори, внаслідокяких медичні заклади змушені відшкодовувати десятки тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди пацієнтам.

Як попередити конфлікт з пацієнтом? Якими повинні бути дії, якщо пацієнт написав претензію? Як добровільно компенсувати заподіяну шкоду? Хто має відповідати перед пацієнтом - лікар чи медичний заклад? Як мінімізувати ризики? Як поводитись в суді? Відповіді на ці та багато інших питань ви отримаєте на семінарі.
 
Кому буде цікавий семінар:
 
- Керівникам та власникам медичних закладів;
- Головним лікарям приватних та державних лікувальних закладів;
- Медичним працівникам;
- Штатним юристам медичних закладів.
 
Питання, що будуть розглянуті:
 
· Конфлікт з пацієнтом. Причини. Способи мінімізування ризиків.
· Письмові скарги пацієнтів або їх представників. Реагування. Порядок та строки надання відповіді.
· Компенсування заподіяної шкоди в добровільному порядку. Порядок оформлення.
· Представництво медичного закладу в суді. Види представників.
· Обрання тактики захисту і підготування документів для судового засідання. Докази.
· Свідчення лікаря в суді. Процедура, особливості.
· Судово-медична експертиза.
· Юридична відповідальність медичного закладу і лікаря.
 
Спікер:

Олена Бабич, медичний адвокат, член комітету з медичного права Асоціації правників України, голова Фонду захисту прав медичних працівників. Пані Олена займається юридичною практикою з 1999 року, починаючи з 2003 року спеціалізується також усфері медичного права. Є постійним автором публікацій у провідних національних виданнях з питань медичного права та спікером у різноманітних медичних заходах. Cудова практика пані Бабич у так званих “медичних справах” є однією з найбільших серед українських юристів.

Як експерт в галузі медичного права пані Бабич консультує провідні медичні компанії різного профілю, в тому числі з питань господарського, трудового права та має значний досвід у побудові ефективної моделі правового забезпечення внутрішніх бізнес-процесів медичних закладів.
 
Дата і місце проведення:
 
27 травня 2015року з 14:00 до 18:00
м. Київ, вул. Шолуденка, 3, БЦ “Cubic-центр”, конференц-зал "Монро" (6 поверх).
 
Ви отримаєте:
- сертифікат учасника;
- 1 рік індивідуальної консультації після семінару для кожного учасника семінару (скористатися такою консультацією можна буде протягом 2 місяців після семінару).
 
Вартість участі: 1200 грн.
 
Попередня реєстрація учасників обов'язкова за посиланням:http://goo.gl/forms/WGBZFHw0K7
 
Зареєструватися або дізнатися детальну інформацію про семінар ви можете за телефоном: (044) 238-00-03або e-mail: julia_savchuk91@ukr.net

Контактна особа – Савчук Юлія.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED