Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Львівський медичний форум. Новинки медичного обладнання (ВІДЕО)

ГалмедГоловна мета Львівського медичного форуму– представити новітні технології, матеріали та обладнання в галузі медицини. Відкриваючи захід, організатори наголосили на тому, що форум є унікальною нагодою побачити і зрозуміти, в якому напрямку потрібно розвиватися. «Сьогодні ми маємо можливість ознайомитися з новими досягненнями вітчизняної медицини. Це вкрай необхідно і для розвитку медичної галузі, і для вдосконалення всієї країни», – зазначив начальник управління охорони здоров’я, заступник директора департамента гуманитарної політики Львівської міської ради Володимир Зуб.

В рамках форуму відбулися 20-та ювілейна медична виставка «ГалМЕД: здоров’я тадолголіття»та V-та спеціалізована виставка«Стоматологічний ярмарок». На стендах було представлено лікувальне, діагностичне та стоматологічне обладнання, лабораторна техніка, інструментарій, засоби реабілітації, товари для людей з особливими потребами тощо.

Особливу увагу було приділено новинкам. Так, компанія «Доля» представила унікальний портативний УЗД-апарат, який спеціально виготовлено для роботи під час військових дій. За словами представника «KPI Georgia» ІлліГоргоб’яні,даний УЗД-апарат є надійним приладом. «Його датчики настільки міцні, що, навіть, у випадку падіння з ними нічого не станеться. Адже даний бренд було створено спеціально для військових американців».

За своїми параметрами портативний УЗД-апарат не поступається стаціонарному. Висока якість візуалізації, простота у використанні, швидкість завантаження. Відмінність тільки у вазі – замість стаціонарної системи – ноутбук вагою 3 кг.

Серед новинок лабораторного обладнання компанія «Вектор-Бест-Україна» представила автоматичний аналізатор ІФА. Прилад є відкритою системою, що дозволяє лаборанту у роботі використовувати набори різних виробників, як вітчизняних, так і зарубіжних. «Прилад є двухпланшетним. Це дозволяє пришвидшити роботу у два рази, – підкреслив керівник відділу продаж Антон Рудий. – На одну планшету можна поставити до 12-ти методик, на дві – до 24-х. Отже за один раз можна провести аналізи для 96-ти пацієнтів». Аналізатор ІФА вже працює у кількох клініках України, проте представники компанії сподіваються на нові замовлення.

«Завоювати» український ринок медичного обладнання планує і компанія «Прем’єр-Дентал». На виставці вона представила унікальне обладнання для стоматології та ЛОР-хірургії. Як зазначив менеджер компанії Тарас Оверко, представлені універсальні мікромотороні системи можуть працювати в різних областях медицини: ЛОР-хірургії, гінекології, косметології.

В рамках форуму за участю провідних фахівців відбувся ряд науково-практичних конференцій, майстер-класів. Під час відкритого обговорення піднімали такі актуальні питання як реформування системи охорони здоров’я, стандарти діагностики і лікування невідкладних станів в практиці сімейного лікаря, нові підходи до профілактики та лікування легеневих захворювань тощо.

Всього у медичному форумі взяли участь понад 60 учасників з України, Польщі, Германії.


Тетяна Зеленська,
журналіст порталу «ЗДОРОВ-ИНФО»
Оператор: Дмитрій Баль

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED