Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Благодійний фонд «Миронівський хлібопродукт – Громаді» допомагає лікарням у боротьбі з COVID-19

Благодійний фонд «Миронівський хлібопродукт – Громаді» допомагає лікарням у боротьбі з COVID-19Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» на потреби з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 виділив 15 мільйонів гривень для медичних установ Вінницької області та 14 мільйонів гривень  – Черкаської області. Крім того, ще 55 мільйонів гривень було спрямовано до Загальнодержавного фонду протидії коронавірусу. 

В межах даної благодійної програми, холдинг МХП через БФ «МХП-Громаді» в період з 5 по 14 травня 2020 року спрямував чергову допомогу для лікарень Вінницької області. На підтримку медичних установ Вінниччини від  МХП у боротьбі із коронавірусною інфекцією COVID-19 було виділено 2 мільйони гривень. 

Медичне обладнання та засоби індивідуального захисту від МХП вже отримали 15 районних та міських лікарень, 10 центрів надання первинної медико-санітарної допомоги, 5 станцій екстреної медичної допомоги, 6 лікарень об’єднаних територіальних громад Вінниччини, одна стоматологічна поліклініка та відділ лабораторних досліджень, 9 сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько-акушерські пункти Іллінецького, Липовецького районів та смт. Турбова.

Благодійний фонд «Миронівський хлібопродукт – Громаді» допомагає лікарням у боротьбі з COVID-19Крім того, таку вкрай необхідну допомогу на суму 118 тисяч гривень отримали фельдшерські акушерські пункти та сільські амбулаторії Тростянецького, Тульчинського та Немирівського районіву, на територіях яких розташовані виробничі потужності ТОВ «Вінницької птахофабрики». 

Благодійники вже передали нашим медикам:
  • кисневі концентратори (їх використовують у персональній кисневій терапії для пацієнтів з порушенням дихальної функції);
  • монітори пацієнта;
  • електронні безконтактні термометри;
  • захисні окуляри, маски;
  • інше обладнання та засоби індивідуального захисту. 

Це обладнання нині вкрай необхідне медичним працівникам для успішного лікування, діагностики пацієнтів, а також захисту власного життя та здоров'я. Адже лікарі входять до групи ризику щодо захворюваності на COVID-19 через постійний контакт з інфікованими людьми.

МХП продовжує й надалі допомагати лікарям у їх щоденній важкій та відповідальній роботі. Така благодійна допомога надзвичайно важлива для боротьби з епідемією COVID-19 в Україні. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED