Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Економте з акцією «Косимо ціни» від роботизованих аптек

Економте з акцією «Косимо ціни» від роботизованих аптекМи мріємо купувати звичний список потрібних товарів та мати більше грошей в гаманці. Роботизовані аптеки вводять акцію «Косимо ціни»*, з якою це стає можливим.

Унікальна пропозиція передбачає зниження вартості популярних товарів до 25%. Акція діє з 01 серпня по 30 вересня 2019 року. Навіть якщо зараз ви на відпочинку, маєте змогу скористатись пропозицією по поверненню.

Впродовж акційного сезону роботизовані аптеки можуть скосити чверть ціни. Ви зекономите гроші, не відмовляючись від важливих покупок.

Акція «Косимо ціни» триває в аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Копійка» на території всієї України. Придбати потрібний товар зі знижкою можете в обласному центрі чи маленькому населеному пункті. Акція розповсюджується на товари для дорослих і дітей. Вона охоплює гігієнічні та лікарські засоби, дієтичні добавки, медичні вироби.

Якщо хочете занести похід в аптеку у свій список справ та точно знати, що він буде не даремним, скористайтесь аптечною довідкоюза телефоном 5900. Спитайте, чи є потрібний товар в наявності та замовте його, щоб пізніше придбати в точці продажу без черг. 

Якщо завітаєте в аптеку по дорозі додому, то теж не витратите багато часу. Аптечний робот PharmBotзнаходить товар на полиці. Провізорові більше не треба шукати потрібну упаковку вручну та відволікатись від розмови з відвідувачем. Аптечний робот видає потрібний товар за 7 секунд. Ви не нудьгуєте в черзі та зберігаєте дорогоцінний час.

Нагадуємо, акція «Косимо ціни» триває рівно два місяці – з  01 серпня по 30 вересня 2019 року. Вона дозволяє придбати потрібні лікарські засоби та супутні товари зі знижками до 25%. Запитайте деталі у провізора роботизованої аптеки.


Акція вже стартувала, але ви не запізнюєтесь! Заплануйте покупку важливих товарів та збережіть до 25% від їх вартості.
 
* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.
 
 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED