Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Інна Задорожня, директор Міжнародного Стоматологічного Форуму, розповіла подробиці про організацію виставки

Інна Задорожня, директор виставки "Охорона Здоров'я"11-13 квітня в Києві в Міжнародному виставковому центрі проходив Міжнародний Стоматологічний Форум, де зібрались провідні компанії в галузі стоматології, щоб представити новинки та взяти участь в науково-практичних заходах.

Один з організаторів Форуму – виставкова компанія «Прем’єр Експо». Інна Задорожня, директор виставки, розповіла про організацію цього та наступного Міжнародного Стоматологічного Форуму.

Розкажіть, будь ласка, про організаторів виставки.
Організатором Міжнародного Стоматологічного Форуму виступає провідна виставкова компанія «Прем’єр Експо», яка має міжнародний досвід в організації виставок і проводить найбільші виставкові проекти в Україні та Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції («ВА ІВСП»), авторитетне професійне об’єднання понад 30 найбільших компаній-імпортерів стоматологічного обладнання, інструментів та матеріалів.
Ми вперше проводимо Форум в партнерстві, сподіваюсь, що це принесе плідний результат. Зазначу, що ми надалі будемо співпрацювати по організації самої виставки та науково-практичної програми в її рамках.

Які особливості організації саме цієї виставки?
По-перше, партнерство двох сторін, зацікавлених в створенні спеціалізованої стоматологічної виставки міжнародного рівня, яку вже давно потребує стоматологічна галузь України.  По друге, Форум вперше проходить на новому майданчику в Міжнародному виставковому центрі. Так, до недавнього часу виставки стоматологічного спрямування відбувались в старому, більш торговому форматі в Експоплазі. Але в зв’язку з тим, що на місці цього виставкового центру в найближчий час зросте житловий комплекс, до нас звернулися компанії, що не байдужі до майбутнього свого бізнесу, та запропонували партнерство по організації Міжнародного Стоматологічного Форуму.
Переконана, що саме поєднання нашого професіонального досвіду, як організаторів виставкових заходів та Асоціації, яка об’єднує провідні компанії, дає потужний результат.

Які країни беруть участь у форумі?
На стендах компаній представлені майже всі відомі міжнародні виробники стоматологічної продукції. Запрошені, безпосередньо, самі представники західних брендів та виробників обладнання.  Однак, наразі їх продукцію представляють українські імпортери.
Стоматологічний Форум, який проходить в квітні, має дещо інше спрямування. Ми акцентували увагу на науково-практичній програмі. Більш потужну експозицію за участю міжнародних компаній плануємо на осінь, оскільки, для залучення міжнародних учасників потрібен час та інформаційний ресурс офісів ІТЕ Group.

Хто є ініціатором організації Міжнародного Стоматологічного Форуму?
«Прем’єр Експо»  вже понад 25 років організовує виставку з охорони здоров’я «PublicHealth», загального медичного спрямування, де присутні деякі розділи стоматології. В минулому році разом з Асоціацією ортодонтів України ми провели дуже потужний проект – Міжнародний Ортодонтичний Симпозіум. Такий захід  вперше відбувся в Україні, і ми пишаємось, що гостьовим майданчиком стала виставка «Охорона здоров’я».
Думаю, що наш досвід співпраці з однією із галузей стоматології став переконливим для Всеукраїнської Асоціації імпортерів та виробників стоматологічної продукції. Ми рухались в напрямку партнерства, яке, наразі, є органічним і продуктивним поєднанням двох сторін, зацікавлених у створенні спеціалізованої стоматологічної виставки нового сучасного формату.  Тому всі ініціативи та ідеї т щодо Форуму були роботою однодумців.

Як планується провести наступний Стоматологічний форум?
Наступний Стоматологічний Форум відбудеться 2-4 жовтня в Міжнародному виставковому центрі, паралельно з Міжнародною медичною виставкою PublicHealth.  Переконана, що масштабність  проектів та поєднання багатьох розділів системи охорони здоров’я викличе значно більший резонанс у медичному середовищі України. Однак, як організатори, ми усвідомлюємо, що стоматологічна галузь – це одна із найбільш самостійних складових медицини зі своїми законами самоврядування та інституцій. Тому надаємо окремий павільйон для Форуму, з достатньою кількістю сучасних конференц-залів для проведення навчальних та наукових заходів.
Партнерство з організації Форуму залишається незмінним у найближчій перспективі. Щиро сподіваємось, що до осіннього проекту долучаться всі провідні асоціації України з метою створення професійної виставки гідної сучасної стоматологічної галузі.

Яка кількість учасників буде на наступному Форумі?
У Міжнародному Стоматологічному Форумі, який проходить зараз, беруть участь понад 50 компаній, виробників та постачальників стоматологічного обладнання. Це найбільша в Україні виставкова експозиція обладнання, пристроїв та техніки для сучасних стоматологічних кабінетів. Сподіваюсь, що позитивний результат роботи Форуму буде переконливим для багатьох компаній.  Є домовленість щодо участі в осінньому проекті з іншими потужними гравцями ринку стоматології.  Ми очікуємо збільшення кількості учасників на 50% шляхом долучення як українських, так і міжнародних провідних операторів. Спеціальні маркетингові заходи, відпрацьовані на найбільших виставках компанії, дозволять залучити на осінній проект додаткову кількість відвідувачів, а саме спеціалістів стоматологів, власників клінік та інвесторів, з усіх куточків України.  
Хотілось би підкреслити, що партнерство з організації  Форуму залишається незмінним у найближчій перспективі. Щиро сподіваємось, що до осіннього проекту долучаться всі провідні асоціації України з метою створення професійної  виставки  гідної сучасної стоматологічної галузі.
Вектор розвитку Форуму задає сама стоматологічна галузь - ми слідуємо за вимогами часу. Запрошуємо професіоналів стоматології до співпраці!


На питання відповідала Задорожня Інна, Директор виставки

Інтерв'ю провела Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED