Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медицина та інтернет: як пацієнти стають ближчими до лікаря в режимі онлайн?

Медицина та інтернет: як пацієнти стають ближчими до лікаря в режимі онлайн?Якщо раніше актуальність розвитку вебсайту для медичного закладу можна сказати “пасла задніх” або була даниною модним тенденціям. То сьогодні з розвитком медичних технологій, телемедицини, наявність актуальної інформації стосовного того чи іншого медичного закладу повинна бути обов'язковою умовою. Насамперед якщо цей заклад хоче залишатися на плаву та бути конкурентоспроможним.  

Так за новою системою фінансування медичних закладів, що уклали договір з НСЗУ, відбувається отримання коштів за надані послуги пацієнтові. Сьогодні ж пацієнт може вільно обрати, як медичний заклад, так і безпосередньо лікаря який йому найбільш підходить та імпонує.
А вільний вибір пацієнта і є стимулом для розвитку медичних закладів. Механізм досить простий - чим більше пацієнтів звернеться до медзакладу за певною послугою, ти більше коштів заклад отримає від НСЗУ.Саме тому, щоб залучити до себе пацієнтів медзаклади підвищують не тільки рівень сервісу, а й комунікацію з пацієнтом, створення можливості ознайомитися з медичним закладом, послугами які надаються та лікарським персоналом в режимі онлайн, без черг в реєстратурі та надокучливих дзвінків.
 
Адже більшість потенційних пацієнтів обмінюються відгуками про той чи інший заклад безпосередньо в мережі, а не по відгуках “сусідів”. Тому відсутність візитівки в інтернеті може викликати певну недовіру до закладу та прикріпити до нього негативне “клеймо”. 
 
Також враховуючи стрімке поширення коронавірусної інфекції та її ще більш небезпечних штамів, окрема увага приділяється технічній підтримці сайтів медичних закладів. Адже це дасть можливість створити в режимі онлайн відповідні комунікації з пацієнтом на вебсайтах закладів охорони здоров'я.  

Створення вебсайту для медичного закладу на основі конструктора ITMED

Створення медичного сайту не належним чином й відповідно непрофесіонально навряд додасть балів до рейтингу закладу охорони здоров'я. Сьогодні в Україні існують чіткі стандарти, що пред'являються до сайтів медичних закладів. А конструктор медичних сайтів ITMED наразі є єдиним, що повністю відповідає цим стандартам. І скористатися послугою від ITMED є чудовим рішенням, як для керівництва медзакладу, так і для лікарів.
Робота з конструктором медичних сайтів Медичної платформи «Інформаційні технології в медицині», itmed.org, є простим та навряд викличе труднощі у використанні.
 
Відмітимо, що вебсайти, що створюються на основі конструктору ITMED вже функціонують у багатьох медичних установах (понад 150). 
 
Це своєю чергою створює умови для:
  • того  аби медичний сайт відповідав вимогам чинного законодавства України;
  • можливості оприлюднювати публічну інформацію та інформацію про тендерні закупівлі у системі ПРОЗОРРО, яка є доступною;
  • забезпечення відвідуваності сайтів медичних закладів тощо.         
Водночас вебсайт, що створений на основі конструктора ITMED, допоможе медичному закладу при проходженні акредитації. 
 
Відмітимо, що при укладанні договору до 15.12.2021 року для закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності встановлені пільгові умови.
Ознайомитися з навчальними відео створення сайтів та їх функціонування можливо перейшовши за посиланням: itmed.org/how-to-use 
 
Маючи доступ до існування на просторах інтернету, медичні заклади можуть ефективно використовувати засоби електронної системи охорони здоров'я. Це своєю чергою дасть можливість забезпечити, як обмін медичною інформацією, реалізацію програми медичних гарантій населення, так і створити постійний потік пацієнтів. 
 
Тому для створення вебсайтів медичних закладів та укладання Договору на 2022 рік, звертайтеся за контактами медичної платформи ITMED:
portal@itmed.org
+38 (044) 299-95-99, +38 (096) 655-04-03, +38 (050) 328-54-33

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED