Перевозка больных

Тест ПЛР на COVID-19 – швидка діагностика без проблем

Тест ПЛР на COVID-19 – швидка діагностика без проблемБагато хто вже й не згадає про таке захворювання, як коронавірус, але ця проблема досі актуальна у світі та Україні зокрема.  При в'їзді до інших країн досі вимагають тестів та відповідних сертифікатів, але не кожен знає, як їх отримати. Відмінним місцем підготовки тесту ПЛР стане лабораторія «Ескулаб», куди заздалегідь можна записатися та отримати необхідний результат.

Після здачі тесту пацієнти отримують сертифікат COVID про негативний результат. Також тест пцр можна отримати англійською мовою, що є актуальним для виїзду до відповідних країн. Результат обов'язково доповнюється QR-кодом, що є гарантом безпеки та відсутності підробки. Після складання тесту та отримання негативного результату представники компанії можуть припинити режим самоізоляції пацієнта через програму «Дій вдома».

Коли і для чого потрібний тест?

Скласти тест рекомендується за кількох обставин:
  1. Наявність симптомів хвороби. Кашель, утруднене дихання, підвищена температура та інші симптоми можуть говорити про наявність в організмі коронавірусної інфекції;
  2. Повернення з-за кордону. Коли довелося повернутись з-за кордону і немає можливості ізолюватися, тоді потрібно скласти тест і бути вільним;
  3. Контакт із інфікованими людьми. Коли у друзів, родичів чи знайомих діагностували коронавірус і попередньо був з ними контакт, тоді необхідно скласти тест та виключити цю хворобу у себе;
  4. Поїздка за кордон. Багато країн досі вимагають наявність негативного тесту та QR-коду.
Особливих правил підготовки немає, але потрібно морально підготуватися, адже для багатьох ця процедура не дуже приємна і комфортна. Береться мазок з носоглотки та ротоглотки. Аналіз може бути готовий за 12 чи 24 години, причому є різниця в ціні.

Особливості клініки «Ескулаб»

Надається доступна для всіх діагностика із застосуванням сучасних технологій та препаратів. Складання тесту на наявність коронавірусу є однією з багатьох процедур, що проводяться в лабораторії. Завдяки налагодженій роботі всіх фахівців тести проводять у конкретному порядку та з урахуванням запитів пацієнтів.

Налагоджені механізми дозволяють автоматизувати прийом пацієнтів, щоб на день провести якнайбільше тестів. Це чудова можливість попередити розвиток хвороби та створити для суспільства комфортні умови. Отримані сертифікати після проходження аналізів відповідають міжнародним нормам та стандартам.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED