Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Національна служба здоров’я розпочала свою роботу, вже підписано договори

Національна служба здоров'я розпочала свою роботуМедичні заклади з 22 областей та великих міст України вже підписали договори з Національною службою здоров’я. Про це повідомляє заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк на своїй сторінці в соціальній мережі.

Замміністра нагадує, що змінює підписання договорів для медичних закладів. Це не просто новий порядок фінансування діяльності. Після підписання договору медичні заклади повинні надавати пацієнтам медичні послуги з чітко визначеного переліку, який доступний для ознайомлення і для пацієнтів.

Читайте також: Порядок оказания медицинской помощи: от врачей требуют качественного сервиса

Надання цих послуг оплачується Національною службою здоров’я у відповідності до тарифу та кількості людей, які підписали декларації з лікарями закладу. Тариф – 370 грн за рік на одну людину.

Нові правила – це можливість для кожного пацієнта знати, які медичні послуги він має право отримати, бо за них вже сплатила НЗСУ. Це створює умови конкурування за пацієнта, тому що більша кількість пацієнтів означає збільшення фінансування. Щоб витримувати високий рівень конкуренції, потрібно мати якісне медичне облднання, меблі, інструменти та ін. Все це можно недорого купити в медичному маркеті ITMED.

Це сучасна європейська система, яка відрізняється справедливістю та зручністю, стверджує Павло Ковтонюк, підсумовуючи вищесказане.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
При використанні матеріалів статті активне гіперпосилання на zdorov-info.com.ua обов'язкове

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED