Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

21– 23 травня у Львові відбувся 28-ий медичний Форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД»

21 – 23 травня у Львові відбувся 28-ий медичний Форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД21 – 23 травня у Львові відбувся 28-ий медичний Форум та спеціалізована виставка «ГалМЕД», які об’єднали на одному виставковому майданчику близько 60-ти компаній практично з усієї України. 

У рамках заходу було проведено більше 20-тинаукових заходів (науково-практичних конференцій, майстер-класів, фахових шкіл та презентацій), на яких відвідувачі мали можливість ознайомитись з практичним застосуванням новітнього медичного, діагностичного та лабораторного обладнання.

Форум (наукові заходи) та виставку відвідало близько 2000 спеціалістів галузі з 9 областей України.

Особливо цікавою та змістовною була експозиція «Реабілітація», в рамках якої українські виробники обладнання представили широкий спектр обладнання та новітніх технологій.

У рамках конференції «Реабілітаційна допомога під час війни: організація, кращий досвід та практичні рекомендації» та панельної дискусії «Нові виклики сьогодення в галузі охорони здоров’я: випробовування війною» було обговорено шляхи реабілітаційної допомоги (досвід Львівщини), стратегію розвитку системи психологічного здоров’я, нові виклики у підготовці медичних кадрів, а на конференції особлива увага була приділена практичним питанням реабілітації при ампутаціях кінцівок, черепно-мозкових, спинно-мозкових травмах та больовому синдромі.

Цей захід ми змогли провести завдяки Вам, наші учасники, які підтримують нас впродовж багатьох років та які приїхали у Львів вперше, завдяки науковим організаторам заходів, науковцям та медичній спільноті України.

Дякуємо за підтримку, довіру та розуміння, дякуємо нашим збройним силам України за можливість працювати.

З надією, що наступна виставка пройде в мирній та незалежній Україні!


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED