Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Триває голосування на проекті «Нові лідери» за програму щодо системних змін в охороні здоров’я

Радмила Гревцова представила програму щодо системних змін в охороні здоров'яСьогодні і пацієнти, і медичні працівники відчувають себе недостатньо захищеними. І це при тому, що законодавство України передбачає майже повний перелік прав, які гарантуються у європейських країнах.

Чому так? І що потрібно для того, аби ситуація змінилася на краще?
Насамперед - знання про свої права і обов’язки, а також про те, як правильно побудувати відносини «лікар - пацієнт». Розуміння того, що вимагає законодавство, і яким шляхом йде судова практика.

А ще – активні дії, спрямовані на ініціювання і впровадження необхідних змін у системі охорони здоров’я.
Тож знайомимо наших читачів з програмою «Через знання і соціальну активність - до юридичної захищеності і системних змін в охороні здоров’я».

Її автор – Радмила Гревцова, медичний адвокат з понад 15-річним досвідом, науковець і громадський діяч.
Ця програма виникла з життя, а її підґрунтям стали ідеї, що пройшли перевірку практикою.
Важливо, що мета програми цілком реалістична. Щоб її досягти, не потрібно складних парламентських голосувань, але її результати невдовзі відчують і пацієнти, і медичні працівники.

Тож сьогодні ви маєте можливість дізнатися про цю програму більше, а за бажанням проголосувати за неї і навіть приєднатися до її втілення у життя.

Проголосувати за програму просто:
1.      Зареєструйтеся як «виборець» (вводиться П.І.Б., e-mail та номер моб. тел.) і отримайте на моб. тел. sms з кодом.
2.      Натиснітьна кнопку «Проголосувати» на сторінці Радмили Гревцової на сайті проекту «Нові лідери»: https://novilidery.com/lider/grevcova-radmila
Після цього має з’явитися підтвердження, що ваш голос враховано.

Голосуємо! Працюємо!

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED