Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Семінар «Правові питання в роботі головного лікаря»

Семінар «Правові питання в роботі головного лікаря»Юридичне бюро Олени Бабич запрошуєВас взяти участь у семінарі «Правові питання в роботі головного лікаря», який відбудеться6 листопада 2015 р. у м. Києві. 

Які зміни відбулися у Ліцензійних умовах? Як попередити конфлікт з пацієнтом?Як правильно оформити внутрішню документацію медичного закладу?Хто буде відповідати перед пацієнтом - лікар чи медичний заклад? Як поводитись лікарю в суді? Ми знаємо правильні відповіді. І поділимося інформацією з Вами!

Чому Вам варто взяти участь у семінарі?

- Найактуальніші правові питання в діяльності медичних закладів
- «Важкодоступна» інформація простими словами
- Практика і досвід спікера у вільному доступі J
- Те, що Ви хотіли знати, але не мали у кого запитати
- Конкретні кейси з готовими рішеннями
 
Головні лікарі,
медичні працівники,
юристи медичних закладів –
запрошуємо Вас на семінар!

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ:

- Огляд змін в законодавстві, що регулюють діяльність медичних закладів
Ліцензійні умови провадження медичної практики.Накази МОЗ.

- Внутрішні нормативні документи в медичному закладі
Види. Вимоги ліцензійних умов.  Порядок оформлення та введення в дію (структура, положення, накази, інструкції). Порядок та особливості ведення медичної документації. 

- Взаємовідносини з пацієнтами
Права та обов’язки пацієнта. Права та обов’язки лікаря.  Особливості оформлення медико-правових документів (анкети, відмова від лікування, консиліуми лікарів, актування тощо). Повноваження представників пацієнта. Реагування на скарги пацієнтів (порядок, строки, особливості). Попередження конфліктів з пацієнтами.  

- Конфіденційна інформація в лікувальному закладі   
Конфіденційа інформація. Лікарська таємниця. Порядок розкриття. Надання медичної інформації на запити правоохоронних органів, адвокатські запити. Свідчення лікаря як свідка. Відповідальність за незаконне розголошення лікарської таємниці. Юридичні засоби захисту медичного закладу.  

- Юридична відповідальність медичного закладу, керівника, лікаря   
Види юридичної відповідальності медичних працівників та ЛПЗ. Підстави. Цивільна, кримінальна, адміністративна відповідальність. Порядок та особливості відшкодування матеріальної шкоди, завданої ушкодженням здоров’я пацієнта (добровільне відшкодування шкоди).  

- Особливості захисту лікаря і медичного закладу у судових спорах з пацієнтами 
Представництво. Судово-медична експертиза. Вибір тактики. Збір доказів. Типові помилки. Механізми захисту. Аналіз судової практики.  

СПІКЕР:

Олена Бабич, медичний адвокат, член комітету з медичного права Асоціації правників України. Пані Олена займається юридичною практикою з 1999 року, починаючи з 2003 року спеціалізується також усфері медичного права. Єпостійним автором публікацій у провідних національних виданнях з питань медичного права та спікеромурізноманітних медичних заходах. Cудова практика пані Бабич у так званих “медичних справах” є однією з найбільших серед українських юристів.

Як експерт в галузі медичного права пані Бабич консультує провідні медичні компанії різного профілю, в тому числі з питань господарського, трудового права та має значний досвід у побудові ефективної моделі правового забезпечення внутрішніх бізнес-процесів медичних закладів.

Дата і місце проведення:

6 листопада 2015року з 13:00 до 18:00
м. Київ, вул. Шолуденка, 3, БЦ “Cubic-центр”, конференц-зал "Монро",(6 поверх).

Ви отримаєте:

- сертифікат учасника
- відповіді на питання, які можна завчасно прислати спікеру
 
Під час семінару передбачено кава-брейк та відведено час для відповіді на Ваші запитання.
 
Вартість участі: 1200 грн.
 
Попередня реєстрація учасників обов'язкова запосиланням: http://goo.gl/forms/85yVD7cIcT
 
Зареєструватися або дізнатися більш детальну інформацію про семінар ви можете за телефоном: (044) 238-00-03або e-mail: julia.savchuk@babich-law.com
Контактна особа – Юлія Савчук.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED