Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Важливі аспекти профілактики неінфекційних захворювань у міждисциплінарному фокусі

У рамках V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров'я нації» відбудеться науково-практична конференція «Сучасні підходи до профілактики хронічних неінфекційних захворювань: погляд на стику спеціальностей», яку організовує ДУ «Національний інститут терапії імені Л.Т. Малої НАМН України».

Так, на початку конференції слово візьме директор цього інституту – проф., д. мед. н. Г.Д. Фадєєнко та прочитає лекцію на тему: «Кишковий дисбіоз і атеросклероз: вектор на профілактику».

Доповідь «Профілактика ризику кардіоваскулярних подій у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки» представить д. мед. н. О.В. Колеснікова.

Керівник відділу гострого інфаркту міокарда – д. мед. н., заслужений лікар України М.П. Копиця ознайомить присутніх із заходами профілактики раптової кардіальної смерті у осіб, що перенесли інфаркт міокарду.

У ході роботи конференції запланований виступ керівника відділу артеріальної гіпертонії – проф., д. мед. н. С.М. Коваля, який буде присвячений проблематиці попередження серцево-судинних уражень у хворих на артеріальну гіпертензію з ожирінням.

Завідуючий відділом клінічної фармакології і фармакотерапії – д. мед. н. Ю.С. Рудик прочитає лекцію на тему: «Місце комбінованої гіполіпідемічної терапії в профілактиці серцево-судинних захворювань».

Керівник відділу нефрології – проф., д. мед. н. І.І. Топчія виступить з доповіддю «Оксидантний стрес при хворобах нирок та метод його корекції».

Колега вище згаданих вчених, керівник відділу кардіопульмонології – д. мед. н., старший науковий співробітник О.О. Крохмалова у своїй промові зосередиться на актуальних питаннях синдрому гіпопноє-апноє сну.

Інформативною буде доповідь «Вторинна профілактика ішемічної хвороби серця при цукровому діабеті II-го типу» керівника відділу атеросклерозу та ішемічної хвороби серця – д. мед. н., старшого наукового співробітника С.А. Сірика.
Нагадуємо, що всі науково-практичні заходи Форуму внесені до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 році», затверджені НАМН та МОЗ України (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014). Всі учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Участь у Форумі – безкоштовна.

Ознайомитися з науково-практичною програмою Конференції, а також зареєструватися на події можна тут.

V Ювілейний Міжнародний медичний форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED