Перевозка больных

З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!Шановні працівники сфери охорони здоров’я!

Колектив медичного порталу «Здоров-Інфо» та бази медичного постачання «Здоров-103» щиро вітає Вас із наступаючим професійним святом, яке традиційно відзначається у третю неділю червня.

Хочемо побажати Вам, перш за все, наснаги. Адже Ваша праця є надзвичайно важливою, корисною для суспільства, Ви лікуєте нас та наших дітей, рятуєте життя, дбаєте про наше здоров’я. Тож саме сьогодні прекрасний привід для того, щоб висловити Вам нашу подяку.

Сподіваємося, що про медичних працівників будуть згадувати не лише раз на рік, у день їхнього професійного свята. Надзвичайно важливим є забезпечення нормальної матеріальної бази для Вашої праці, наявність кваліфікованих кадрів, необхідних умов праці. Бажаємо Вам все це мати на своїх робочих місцях.

В цей день не можна не згадати про сім’ї лікарів та інших працівників медичної сфери. Ми вдячні їм за розуміння та підтримку цієї непростої, але почесної та надзвичайно важливої праці.

Вітаємо усіх, хто причетний до сфери охорони здоров’я в Україні. Бажаємо професійного розвитку, миру, злагоди, сімейного тепла та благополуччя.

З найкращими побажаннями,
колектив медичного порталу «Здоров-Інфо»
і бази медичного постачання «Здоров-103»

Медичні меблі в ITMED