Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Благодійний концерт Українських музикантів

Українські артисти об’єднаються заради благодійної мети –

допомогти людям, які хочуть жити!

Dруга Ріка, Океан Ельзи, Бумбокс,

Крихітка, С.К.А.Й., Шима, O.Torvald, Bahroma

підтримують рок-н-ролл марафон "Я буду жити!"

Музиканти переконані, що участь кожного з нас врятує не одне життя...

В. Харчишин (Dруга Ріка):

 «Ця біда не обирає людей, за соціальним статусом, заможністю та популярністю. На жаль, останнім часом, в моїй родині досить часто звучить слово рак. Особисто для мене це виклик і я переконаний, що за допомогою віри, друзів і просто небайдужих людей, цю проблему можна вирішити! Але, однією вірою людям не допомогти, інколи життя залежить від банального браку коштів... Та ми не просимо бігати з плакатами містом і кричати ґвалт, рятуйте! Просто, прийди, отримай задоволення від чесного рок-н-роллу та врятуй життя!»

Ж. Галич (O.Torvald):

«Проблема раку останнім часом дуже актуальна. Від неї ніхто не застрахований: ні бідні, не багаті, ні щасливі, ні хороші і не погані. Дуже часто по радіо, телебаченню, на рекламних бордах, на моїй сторінці в соц. мережах з’являються прохання чимось допомогти: грошима, донорством… і їх стало настільки багато, що хочеться прокинутися, ніби від страшного сну. Але є ще одна проблема, державні кошти, виділені на лікування, кудись зникають…

Ми завжди максимально відверті з нашими слухачами і цього разу просимо подумати та приєднатися до спільної акції „Я буду жити!”, за допомогою якої, ми дамо шанс запобігти страшній хворобі та допомогти людям, які цього потребують.

В свою чергу, ми обіцяємо максимально педантично віднестися до призначення зібраних коштів.     І звичайно ж, гарантуємо максимум драйву під час концерту.

Прийдіть на хороший концерт з користю!»

Dруга Ріка, спільно з „Асоціацією допомоги інвалідам і пацієнтам з хронічними лімфопроліферативними захворюваннями” збирає друзів щоб підтримати соціальний проект         "Я буду жити!".

Мета проекту – інформування суспільства про проблему лімфоми в Україні.

В рамках проекту, відбудеться благодійний концерт справжніх українських музикантів: Dруга Ріка, С.К.А.Й., Бумбокс, Крихітка, O.Torvald, Bahroma, ШИМА.

Концерт направлений на збір коштів для придбання реактивів і препаратів лікування та діагностики онкохворих зі всієї України, в Національному інституті раку.

По можливості до виступу приєднаються й інші музиканти, які підтримали проект.

За щоденними справами, ми не замислюємося, що навколо нас є люди, які кожного дня борються за власне життя. Понад 27 тисяч наших співвітчизників мають діагноз „лімфома”. Щороку помирає більше ніж півтори тисячі невиліковно хворих. Та все ж, є реальна надія на одужання, якщо вчасно розпочати індивідуальне лікування.

Завдяки нашому розумінню і допомозі, хворі матимуть шанс отримати сучасну професійну діагностику та розпочати своєчасне лікування.

Не будемо байдужими до чужого горя! Слова, які ми чуємо щоденно, мають нести реальну дію! ЛЮДИ ЧЕКАЮТЬ НА НАШУ ПІДТРИМКУ СЬОГОДНІ!

Приєднуйся до потужної хвилі добра та взаємодопомоги!

12 вересня, STEREO PLAZA, початок о 19:00

Замовлення квитків у касах міста і за телефоном: (044) 222 80 40

Вартість квитків 150 грн.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED