Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Міжнародний стоматологічний Форум в Києві об’єднав більше 50 лідерів стоматологічної індустрії

Міжнародний Стоматологічний Форум11 квітня 2018 року почав свою роботу Другий Міжнародний Стоматологічний Форум (IDF). Захід проходить у Міжнародному виставковому центрі в місті Києві за адресою просп. Броварський, 15.

З 11 по 13 квітня на одній платформі зібрались провідні компанії, виробники, відомі фахівці, дистриб’ютори, експортери та імпортери, представники оптової та роздрібної торгівлі в сфері стоматології. Всього більше 50 компаній-учасниць та 5 майданчиків для нон-стоп заходів. Організатори Міжнародного Стоматологічного Форуму: компанія PremierExpoта Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції.

Обладнання на Міжнародному Стоматологічному ФоруміВиставка стоматологічного обладнанняСтоматологічне обладнання на виставціОбладнання на Виставці СтоматологіїНа Форумі можна ознайомитись з останніми новинками галузі, в тому числі зуботехнічним обладнанням та устаткуванням для лабораторій, стоматологічними установками, дезінфекційними, стерилізуючи ми та гігієнічними засобами, композитними та ортодонтичними матеріалами та багато іншого.

Одяг для стоматологів на Стоматологічній виставціСпеціалізована література на Стоматологічному Форумі

На Форумі представлені інші важливі матеріали, які необхідні в стоматологічній практиці, зокрема, медичний одяг та спеціалізована література.



Майстер-клас на Стоматологічному ФоруміЗаходи на Стоматологічному ФоруміВідвідувач виставки може наочно познайомитись з тенденціями світового та українського стоматологічного ринку. А також відвідати майстер класи, конференції та презентації світових новинок.




Спікер Конференції на Стоматологічному ФоруміКонференція Щоденна цифрова стоматологіяВ перший день Стоматологічного Форуму відбувся захід «Щоденна цифрова стоматологія» (DailyDigitalDentistry), на якій ділився своїм досвідом Антоніо Качіоппо. Спікер розповів про повний цифровий протокол в щоденній стоматологічній практиці, зокрема про КПКТ, інтероральний сканер, віртуальний артикулятор, моделювання, оцінка нейром’язової активності в початковому стані, керуючись значеннями Teethanта ін.

Цей підхід виходить за рамки звичайного ортопедичного, але лікар успішно його практикує в щоденній практиці, а також вчить цьому студентів в університеті.

Стенд Здоров-Інфо на Міжнародному Стоматологічному ФоруміСеред компаній-учасників Медичний портал України «Здоров-Інфо», який також виступає партнером Міжнародного Стоматологічного форуму. «Здоров-Інфо» представив другий проект – ITMED. ITMEDМедичний Портал – це унікальна віртуальна платформа, яка дозволяє замовити створення сайту та його підтримку, скористатись унікальними сервісами для залучення пацієнтів, замовити написання професійних статей на сайт та ін.. ITMEDМедичний маркет – це комплексне оснащення медичних установ, в тому числі медтехніка, медичний інструмент, медичні меблі та витратні матеріали.

Кожен день Форуму насичений подіями та являє собою місце для отримання корисної інформації та знайомств. Детальніше з програмою Міжнародного Стоматологічного форуму можна ознайомитись на офіційній сторінці в мережі.

Автор: Інна Зарицька
© Медичний портал Здоров-Інфо
 
 
 
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED